CHP yine karıştı

CHP İl Başkanı Devrim Kök, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alınan sonucu gerekçe göstererek kurultay çağrısı yapanlara sert çıktı ve “Dün olduğu gibi bugün de genel başkanımızın dimdik arkasındayız” dedi.

CHP yine karıştı

CHP İl Başkanı Devrim Kök, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alınan sonucu gerekçe göstererek kurultay çağrısı yapanlara sert çıktı ve “Dün olduğu gibi bugün de genel başkanımızın dimdik arkasındayız” dedi.

13 Ağustos 2014 Çarşamba 22:04
CHP yine karıştı
12. Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan edildiği cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Seçimlerin antidemokratik şartlarda gerçekleştiğini ve seçmenin büyük bir kesiminin sandığa gitmediğini söyleyen Kök, “Sonuç olarak da toplumun her kesimini, kimlikleri, inançları, mezhepleri ve farklılıklarıyla çatışmanın mimarı yüzde 51.7 ile Cumhurbaşkanı seçilmiştir” dedi. Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu için açıklandığı ilk günden itibaren MHP ve diğer destek veren partilerle uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Kök, Antalya’da İhsanoğlu’nun birinci çıktığını hatırlattı. 
‘KURULTAY ÇIĞIRTKANLIĞI YAPIYORLAR’
Antalya’daki bu başarıda emeği geçenlere teşekkür eden Kök, “Emeğini bizden esirgeyen, aksine parti disiplinine uymayan davranışlar sergileyen, kampanyanın başarısız olmasını hayal eden, çatışmanın adayına örtülü destek veren Antalya yerelde ve Türkiye genelinde genel merkezimize kurultay çığırtkanlığı yapan ve ne yazık ki, Atatürkçü, Cumhuriyetçi olduğunu iddia eden çevreler tarih önünde hesap verecektir. Boykot çağrısında bulunan ve seçmenin yüzde 25’inin sandığa gitmemesine vesile olanlar, çatışmanın adayının değirmenine su taşıyanlar CHP tabanına ve Türkiye kamuoyuna bunu nasıl açıklayacaklar da kurultay çağrısı yapıyorlar” dedi. 
‘KILIÇDAROĞLU ÖRNEK TAVIR SERGİLEDİ’
Kılıçdaroğlu’nun Türk siyasi tarihine örnek teşkil edebilecek, toplumun her kesimini kucaklayan milli bir mutabakata liderlik ederek tarihi bir başarının altına imza attığını söyleyen Kök, “Biz Antalya örgütü olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin daha çağdaş bir ülke olacağına, daha özgürlükçü bir ülke olacağına, demokratik, laik, adalet ve hukukun hakim olduğu bir ülkeyi yeniden inşa edeceğine olan inancımızla, güvenimiz ve desteğimizle yolumuza devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de genel başkanımızın dimdik arkasındayız” şeklinde konuştu. 
 
Son Güncelleme: 13.08.2014 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81