CHP seçim ofisi açtı

CHP’de 24 Haziran seçimleri öncesinde önceki gün akşam kalabalık bir katılımla seçim ofisi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak’ın yanı sıra milletvekili adayları Şengül Yeşildal ve Ali Takavut ile İlçe Başkanı Sefa Çorbacı da katıldı.

CHP seçim ofisi açtı

CHP’de 24 Haziran seçimleri öncesinde önceki gün akşam kalabalık bir katılımla seçim ofisi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak’ın yanı sıra milletvekili adayları Şengül Yeşildal ve Ali Takavut ile İlçe Başkanı Sefa Çorbacı da katıldı.

31 Mayıs 2018 Perşembe 22:12
CHP seçim ofisi açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı seçim ofisinin açılışı, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ile Antalya Milletvekili Adayları Şengül Yeşildal, Ali Takavut ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta katılımcılara hitap eden Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, 24 Haziran'da CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Türkiye'nin kurtuluşu için mutlak süratle Türkiye'nin başına gelmesi gerektiğini belirtti.  
‘HEP BİRLİKTE TAMAM DİYORUZ’
 Çorbacı konuşmasının devamında şunları söyledi: "Seçim ofisimizin açılışında emeği geçen, Gökhan Sipahioğlu kardeşimizi yürekten kutluyor ve çok teşekkür ediyorum. Bugün burada kalbi demokrasi için atan Alanya’mızın güzel insanlarıyla beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. 24 Haziran'da ya huzur ve barış ya da ötekileştiren kendinden olmayana tahammül edemeyen zihniyete teslim olacağız. Yürümek yetmiyor koşacağız ve kazanacağız. Ezilene, yoksula, işsize, köylüye, adalet arayışında olan ve çaresiz olan herkese çare olacağız Bu defa hep birlikte, ‘Tamam’ diyoruz. 24 Haziran’da Allah izin verirse Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacağız.” 
‘BİZ İKTİDARA HAZIRIZ’
CHP Antalya Milletvekili Budak ise, “Dün sabahtan beri Alanya’dayım. Benim gördüğüm tabloya göre bu iş artık tamam. Alanya'da salı pazarına gittik. Elimize sarılıp, ‘Bizi kurtarın’ dediler. 16 yıldır iktidarda olan bir siyasi partinin Türkiye’yi getirdiği noktaya hep birlikte şahidiz. Alanya’da ne tarım ne turizm yapan hayatından memnun. Turizm sadece turizm demek değil. Turizm, sanat, kültür demek. Herkesi etkileyen bir sektörde herkes de bir feryat var. Çiftçi, sanayici, memur memnun değil. Peki 16 yıldır siz ne yapıyorsunuz? Anayasayı değiştirdiler. 12 Eylül Anayasası’ndan beter hale getirdiler. Ancak 24 Haziran’da boylarının ölçüsünü alacaklar. Gasp seçimini tercih ettiler. Peki neden? Ülkede her şey yolundaysa neden erken seçime gidiyoruz? Bizim seçim bildirgemiz hazır. Biz iktidara hazırız. Onlar bunu beklemiyordu. 24 Haziran’da bu işe son vereceğiz. Ayrıca Alanya İlçe Teşkilatı’nın seçim bürosunda emeği geçen tüm kardeşlerime de yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

‘CHP KALKINMANIN PARTİSİDİR’
Antalya Milletvekili Adayı Şengül Yeşildal da, “Türkiye 24 Haziran’da Türkiye tarihinin en önemli seçimine gidiyor. Bu seçimlerde ya demokrasimizi kurtaracağız ya da karanlığa gömüleceğiz. Yaşanılası bir Türkiye’yi yeniden yaratabilmek için bu seçimleri kazanmak zorundayız. Sadece milletvekili seçimlerin de değil Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de adayımız Muharrem İnce’yi getirmek zorundayız. Bu durum karşısında cumhuriyet değerlerini savunan herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. CHP modernleşmenin ve kalkınmanın partisidir” diye konuştu.
’25 HAZİRAN’DA ÜLKEMİZİN ÜZERİNDE PARLAK BİR GÜNEŞ DOĞACAK’
Bir diğer Milletvekili Adayı Ali Takavut ise, “Mustafa Kemal’in askerleri var oldukça bu ülkenin üstüne asla karanlık çökmeyecektir. Bizler CHP’ye emek veren herkesle omuz omuza bu iktidarın, bu diktatörün ülke üzerinde oynadığı oyunlara son vereceğiz. 25 Haziran sabahı Türkiye’nin üzerinde parlak bir güneş doğacak. Türk Lirası şu an ayaklar altında sürünüyor. Dünyanın hiçbir ülkesi Türk Lirasını tanımıyor. Madem döviz dış güçler tarafından yükseltiliyor, o zaman Türk Lirası’nın değerini artırın” dedi. – Mert CANTÜRK 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81