CHP'nin sürpriz aday adayı Cem Özcan

Alanyalı genç işdamı Cem Özcan'dan sürpiz başvuru. Özcan, 27'nci dönem Antalya Milletvekilliği için aday adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne başvurusunu gerçekleştirerek resmen aday adayı olduğunu duyurdu. Özcan'ın bu kararı Alanyalı turizmcilerden ve iş dünyasından tam destek gördü.

CHP'nin sürpriz aday adayı Cem Özcan

Alanyalı genç işdamı Cem Özcan'dan sürpiz başvuru. Özcan, 27'nci dönem Antalya Milletvekilliği için aday adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne başvurusunu gerçekleştirerek resmen aday adayı olduğunu duyurdu. Özcan'ın bu kararı Alanyalı turizmcilerden ve iş dünyasından tam destek gördü.

07 Mayıs 2018 Pazartesi 14:12
CHP'nin sürpriz aday adayı Cem Özcan

Sabah saatlerinde 27'nci dönem Milletvekilliği için aday adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne başvurusunu gerçekleştiren Alanyalı genç işadamı Cem Özcan, başvurusunu ilk olarak sosyal medya hesabınbdan duyurdu. Turizm, Emlak ve inşaat sektörünün deneyimli ve başarılı isimlerinden ilk sırada yer alan Özcan'ın sürpriz açıklaması Alanya'da turizm ve iş dünyasından tam destek gördü. Özcan sosyal medya hesabında aday adaylığını şu sözlerle duyurdu; " 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri Türkiye Cumhuriyeti için bir kırılma noktası ve Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimlerinden biridir.Üyesi olmaktan her zaman onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nden 27. Dönem Milletvekilliği Aday Adayıyım.Talip olduğum görevin sorumluluğunun farkında olarak; ideolojim, almış olduğum eğitim, yaşadığım çevre, faaliyette bulunduğum sektörlerden edindiğim deneyim ve özgür, adil, eşitlikçi, her bir bireyinin insan onuruna uygun yaşadığı bir Türkiye düşü beni bu yolculuğa çıkardı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde görev alarak katkı sunmak isteği ile aday adayı oldum.Bu niyetle çıktığımız yolda tüm vatandaşlarımızın değerli desteklerini bekliyorum.Partim ve şahsım adına hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

CEM ÖZCAN KİMDİR

Aslen Malatyalı olan  Özcan, ailesinin Almanya’da işçi olarak çalışmasından dolayı 02.07.1983 tarihinde Almanya’da doğdu. 2 yaşındayken ailesinin kesin dönüşü ile birlikte Alanya’ya yerleşen Cem Özcan,ilk, orta öğrenimini Alanya ÖHEP Koleji’nde, liseyi ise Ankara Yüce Fen Lisesi’nde tamamladı. Ardından 2006 yılında Gazi Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği (İngilizce) bölümünden mezun oldu.Evli ve 1 çocuk babası olan 
Özcan'ın 2003 yılında henüz üniversite öğrencisiyken başladığı iş hayatı şu şekilde devam etmektedir:
•    2003 – Restoran işletmeciliği halen devam etmektedir.
•    2005 – Gayrimenkul sektörü – Hollanda, Norveç ve Danimarka ofislerimizle Alanya merkezli olarak devam etmektedir.
•    2007 – Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı – Yerli ve Yabancı yatırımcı firmalarla konut ve iş merkezi inşası faaliyetimiz halen devam etmektedir. 

•    2010 – Turizm ve Otelcilik – Alanya merkezde otel yatırımcılığı ve işletmeciliği halen devam etmektedir.
•    2011 –Hayvancılık – Büyükbaş süt hayvancılığı ve besicilik. Halen devam etmektedir.
•    2016 – Tarım -  Muz ve Avokado Yetiştiriciliği, halen devam etmektedir.
•    2017 – İhracat – Avrupa ve İskandinav ülkelerine mobilya ihracatı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81