CHP'de seçimler 10 Ekim'de bitecek

CHP'de seçimler 10 Ekim'de bitecek

01 Ekim 2017 Pazar 20:39
CHP'de seçimler 10 Ekim'de bitecek
CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nda 9 Aralık’ta yapılacak olan kongre öncesinde kırsal için delege seçimleri başlıyor. Seçimler 10 Ekim Salı gününe kadar tamamlanacak. 
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İlçe Teşkilatı'nın 9 Aralık'taki ilçe kongresi öncesi merkez mahalle ve belde iken mahalleye dönüştürülen mahallelerde başlayan delege seçimleri tamamlanmıştı. Delege seçimlerinin kırsal mahalleler için bugünden itibaren başlayacağını söyleyen CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, “Bu seçimlerimizde İlçe Teşkilatımızda yapılacak. Tek üyesi olan mahalleler de delege olarak üye olan arkadaşlar gösterilecek.  Delege seçimlerimizi 10 Ekim Salı gününe kadar tamamlayacağız. Bu delege seçimlerimize tüm partililerimizi davet ediyoruz. CHP'nin 9 Aralık'taki ilçe kongresinde Ali Takavut'un yanı sıra Mehmet Can Karagöz’de aday olacak. – Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 01.10.2017 20:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81