CHP'de adaylar belli olmaya başladı

20 Aralık 2014 tarihinde olağanüstü kongre yapacak olan CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nda adaylar belli olmaya başladı. Adaylığını ilk ilan edecek isimler ise Ömer Zavlak ve Coşkun Karadağ olacak.

CHP'de adaylar belli olmaya başladı

20 Aralık 2014 tarihinde olağanüstü kongre yapacak olan CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nda adaylar belli olmaya başladı. Adaylığını ilk ilan edecek isimler ise Ömer Zavlak ve Coşkun Karadağ olacak.

05 Aralık 2014 Cuma 11:20
CHP'de adaylar belli  olmaya başladı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Örgütü tarafından yaklaşık üç hafta önce CHP eski İlçe Başkanı Şevki Türktaş ve yönetimi görevden alınarak, partiyi kongreye götürmesi için Mevlüt Güven'in başkanlığında Ömer Zavlak, Bülent Kandemir, Ali Gürkan ve Mustafa İyiyol'dan oluşan Geçici Kurul atanmıştı.  Partiyi kongreye götürmek için çalışmalarını sürdüren kurul üyelerinden Ömer Zavlak, yarın saat 12.00'da ilçe Teşkilat binasında adaylığını açıklayacağını söyledi.
"CHP'DE ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAK GENÇ ÇOK"
Zavlak yaptığı açıklamada, "İsim olarak Ömer Zavlak'ın aday olması söz konusu değil. Adaylığımı açıkladıktan sonra CHP'yi bu hassas dönemde daha ileriye götürecek birileri bulursam da her zaman arkasında durur, destek olurum.  CHP'de elini taşın altına koyacak çok yürekli gençler var. Birlik beraberliğin sağlanması için benim feragat etmem gerekirse başkan adaylığından,  ben feragat ederim. Yeterki birlikteliği göreyim. Buraya ayrıştırmaya değil bütünleştirmeye geliyoruz. İlerleyen aşamalar ne gösterecek göreceğiz. Ben adaylığımı Cumartesi günü Allah'ın izni ile ilan ediyorum" diye konuştu.
"KARADAĞ DA ADAY"
Öte yandan önceki dönemlerde Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Üyeliği yapan Coşkun Karadağ da aday olmak gibi bir düşüncesi olduğunu söyledi. Karadağ, "Şimdi öyle bir düşüncemiz var. Yarın (bugün) daha netleşecek. Nasipse öyle bir niyetimiz var" dedi.
 
Son Güncelleme: 05.12.2014 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81