CHP Alanya da yürüyecek!

CHP Alanya da yürüyecek!

21 Haziran 2017 Çarşamba 19:13
CHP Alanya da  yürüyecek!
CHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı'nın bugün organize edeceği 'Adalet Yürüyüşüne' CHP Alanya İlçe Teşkilatı da destek verecek. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Hastalığı nedeniyle ufal bir operasyon geçiren İlçe Başkanı Ali Takavut toplantıya katılamadı. Takavut'un yokluğunda basın açıklamasını CHP Alanya İlçe Yönetimi Halkla İlişkiler Sorumlusu Yekta Fırat yaptı. Fırat sözlerine idrak ettiğimiz Kadir Gecesi'ni kutlayarak başladı. Fırat bu mübarek gecenin ülkemize hayır, mutluluk, huzur, demokrasi ve adaleti getirmesini diledi.
ADALET NÖBETİNE DAVET
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bilindiği üzere geçtiğimiz hafta 'Adalet Yürüyüşü ‘nü başlatmış ve birçok partili ile Ankara'dan İstanbul'a yürüme kararı almıştı. Kılıçdaroğlu ve partililer 'Adalet Yürüyüşünde 7 günü geride bıraktılar. CHP Alanya İlçe Teşkilatı'da genel başkana destek olmak amacıyla parti binası önünde 'Adalet Nöbeti' başlatmıştı. 'Adalet Nöbeti'nin 6 gündür devam ettiğini belirten Fırat, "Buradan herkese de çağrı yapıyoruz; Katılmak isteyen, tüm adaleti isteyen, ülkemize demokrasiyi tekrar kazandırmak amaçlı herkesi adalet nöbetine bekliyoruz." dedi.
'GENEL BAŞKANIMIZ BUNU BAŞARACAK'
Konuşmasına devam eden Fırat şunları söyledi: "Antalya il örgütümüzün başlatmış olduğu ve bugün başlayacak olan doğu ve batı bölgelerinden başlayacak olan yürüyüşlerimizin de yoğun katılımla gerçekleşmesini umuyoruz. Bugün örnek veriyorum; Gazipaşa’ya gidiyoruz ve Gazipaşa’dan yürüyüşümüzü başlatıyoruz. Biz genel başkanımızın yanında olduğumuzu her defasında tekrarlıyoruz. Bir kere daha bu yürüyüşlere destek vererek göstereceğiz.
Umarım adalet ülkemize gelir. Adalet demek turizm demek, tarım demek, refah demek, huzurlu yaşamak demek. Biz en çok partimiz adına, ilçe örgütümüz adına, adaletin ülkemize geleceğinden kararlılıkla ve emin yollarla biliyoruz ki bunu başaracağız. Genel başkanımız bunu başaracak bizde onun yanındayız."
'BUGÜN 12.30'DAN ALANYA'DAN HAREKET EDECEĞİZ'
Yürüyüşün CHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı'nın organizasyonu olduğunu belirterek: "Yürüyüşlerimiz şu şekilde başlayacak. Antalya il organize etti. Doğu ve batıdan başlayacak ile toplanacağız. Gazipaşa’da başlayacak olan yürüyüşe bugün saat 12.30’da parti binamızdan hareket edeceğiz. Şu an aldığımız izlenimler dolayısıyla katılımın yoğun olduğu gözlenmektedir. Umarım sorunsuz, kazasız, belasız, herhangi bir sıkıntı yaşanmadan adaletin gerçekleşeceği bir yürüyüş olur. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
'UMARIM ADALET GELİR'
Yürüyüşlerin amacı hakkında konuşan Fırat, "Umarım adalet ülkemize gelir. Adalet demek turizm demek, tarım demek, refah demek, huzurlu yaşamak demek. Biz en çok partimiz adına, ilçe örgütümüz adına, adaletin ülkemize geleceğinden kararlılıkla ve emin yollarla biliyoruz ki bunu başaracağız. Genel başkanımız bunu başaracak bizde onun yanındayız." şeklinde konuştu. - Mert CANTÜRK
 
Son Güncelleme: 21.06.2017 19:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81