CHP: Türktaş müracat etmedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) milletvekili aday adayı olmak için belirlenen süre dün itibariyle sona erdi. CHP’den milletvekili adayı olabilmek için başvuru yapanların sayısı 96 oldu.

CHP: Türktaş müracat etmedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) milletvekili aday adayı olmak için belirlenen süre dün itibariyle sona erdi. CHP’den milletvekili adayı olabilmek için başvuru yapanların sayısı 96 oldu.

03 Mart 2015 Salı 02:15
CHP: Türktaş müracat etmedi
Alanya’dan ise adaylık için başvuran kişi sayısı 3 oldu. Başvuru süresi dolmadan CHP’den milletvekili aday adaylığı için Murat Özçelik, Osman Özcan ve Mevlüt Güven başvuru yaptılar. CHP önümüzdeki günlerde tüm Antalya bölgesinde bulunan parti üyelerinin oy kullanmasıyla bu 96 kişi arasından 14 ismi aday olarak belirleyecekler. Konuyla ilgili Alanya CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal bir açıklama yaptı. Yeşildal, Alanya’dan 3 ismin milletvekilliği aday adayı olduğunu belirterek, “Biz bu 3 isimden birisinin aday olarak listeye üst sıralardan girmesini istiyoruz” dedi. Yapılacak olan ön seçimde oy kullanacak olan parti üyelerinden bir istekte  bulunan Yeşildal, “Oy kullanacak olan parti üyelerinden isteğim öncelikle Alanya bölgesinden  
aday adayı olan isimlere oy vermeleridir. Alanya’dan bir kişi veya daha fazla ismi 14 kişilik listede üst sıralarda görmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Oy verecek olan üyelerimizden isteğim özellikle Alanya’dan aday adayı olan 3 isimden birisine oy vermeleri” dedi. 96 ismin aday adayı olması ile ilgili yorumda bulunan Yeşildal, “Aday adayı sayısının çok  olması partiye bir hareketlilik getirdi ve getirecek. Partimizde bu seçim döneminde bir heyecan ve istek var. Ancak aday adayı sayısının 100’ün üzerine geçmemesi de bir yandan sevindirici. Bu şekilde Alanya’dan aday adayı olan 3 arkadaşımızın şansı daha da artıyor” şeklinde konuştu.
TÜRKTAŞ AÇIKLAMASI
Dün sosyal medyada geçtiğimiz dönem Alanya Belediye Başkan adayı olan Şefik Türktaş’ın milletvekilliği adaylığı için başvuruda bulunduğu yazılmıştı. Türktaş’ın Alanya İlçe Teşkilatı’ndan gizlice giderek aday olduğu söylemlerini yalanlayan Yeşildal, “Sayın Şefik Bey öyle sıradan bir insan değil. Eğer aday adayı olmak gibi bir düşüncesi olsa mutlaka önce gelir bizimle görüşürdü. Bilgimiz kesinlikle olurdu. O tür haberler tamamen asılsızdır. Şefik Bey aday adayı olmamıştır” dedi.
ZİYARETÇİ AKINI
Ayrıca çok yoğun günler geçiren CHP İlçe Teşkilatı her hafta bir çok aday adayını partilerle buluşturmaya devam ediyor. Bu hafta içerisinde de bir isim Alanya CHP İlçe Teşkilatını ziyaret edecek. 4 Mart tarihinde saat 11.00’de Manavgat bölgesinden aday adayı olan Meral Mengi ve saat 14.00’de Gazipaşa bölgesinden aday adayı olan Cem Burak Özgenç Alanya’ya gelecek. 5 Mart  Perşembe günü saat 13.30’da Yusuf Meriç, 6 Mart Cuma günü de saat 11.30’da Figen Çalıkuşu ve saat 13.30’da yine Gazipaşa bölgesinden aday adayı olan Ali Kızılateş Alanya’ya gelecek. Aday adayları parti üyeleri ile buluşarak destek isteyecekler.
 
Son Güncelleme: 03.03.2015 02:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81