Çelik ve Köse Alanya'da

Ak Parti Antalya Milletvekili Adayları Mustafa Köse ve Sena Nur Çelik, dün seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafını ziyaret etti.

Çelik ve Köse Alanya'da

Ak Parti Antalya Milletvekili Adayları Mustafa Köse ve Sena Nur Çelik, dün seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafını ziyaret etti.

19 Mayıs 2015 Salı 09:40
Çelik ve Köse Alanya'da
Daha sonra turizmcilerle bir araya gelen vekil adaylarından Köse, "Biz Antalya Büyükşehir Belediyemiz ve hükümetimizin desteği ile Alanya'ya tüm hizmetleri getireceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte bu hizmetlerin gelmesiyle birlikte Alanya çok daha iyi bir merkez haline gelecek" dedi. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya 2. Sıra Milletvekili Adayı Avukat Mustafa Köse ile 5. Sıra Adayı Avukat Sena Nur Çelik, birlikte Alanya’da seçim çalışması yaptı. AKP İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, eski Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve çok sayıda partilinin de eşlik ettiği Köse ile Çelik’in ilk durakları Alanya Sanayi Sitesi oldu. Burada eski bir sanayi esnafı olan Hüseyin Güney’in mihmandarlığında esnaf ziyareti yapan Köse ile Çelik, daha sonra eski bir Süper Lig Hakemi olan ve turizmciliğe başlayan Finlandiya Fahri Konsolosu Kuddusi Müftüoğlu’na ait otelde düzenlenen öğle yemeğinde turizmcilerle buluştu.
 
‘SENA NUR SİZİN SESİNİZ OLACAK’
Burada bir konuşma yapan Köse, “Alanyalılar dışarıdan buralara gelen insanları kucaklıyor ve bağrına basıyor. Belli bir süre sonra insanlar kendilerini Alanyalı olarak hissediyorlar. Şunu söylemeye çalışıyorum. Bugün, Alanyalı bir kardeşimiz, kendi öz evladınız olan Sena Nur Çelik, gururumuz, Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'ndan sonra sizleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) temsil edecek. Dolayısıyla TBMM’de sizin sesiniz, buradaki problemlerinizin çözümü noktasında en önemli destekçiniz olacak. Ama bizler de aynı şekilde bu memlekete hizmet sevdasında olanlar, memleket ayırt etmeksizin bölgemize hizmet etmek için yola çıktık” dedi.
 
‘TURİZMCİNİN SORUNLARINI BİLİYORUZ’
Köse, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Memleketin marka değerini yükseltmemiz lazım. Özellikle Antalya ve Alanya'nın marka değerini yükseltmek, istikrarın Türkiye'de devam etmesi lazım. Bu istikrar devam ettiği zaman, özellikle AKP Hükümeti’nin 12-13 senedir süre getirdiği turizm politikaları yavaş yavaş bölgemizin kalkınmasına ciddi anlamda daha fazla katkı sağlamaya başlaması ve birçok ülkeden misafirlerimizin bölgemizde yaşamaya başlaması hem de turizm destinasyonları olarak burayı tercih etmesiyle zaten turizmcimizin desteği büyüyor. Elbette sektörümüzün sıkıntıları var. Bu sıkıntıların çözümü de zamanla hem hükümetimizin destekleri hem de sizlerin gayretleriyle olacak.
 
‘ALANYA’YA HİZMET YAĞDIRACAĞIZ’
Gazipaşa Havalimanı’nın yapılmasından sonra bölgemizin biraz daha kalkındığını ifade edebiliriz. Turizmdeki yatak sayılarımızın biraz daha artmaya başladığını görüyoruz. Bunu daha da geliştirmemiz şart. Ama bölgemize gelecek olan hizmetler özellikle turistlerin hem otellerimizi ziyareti hem de esnafımızla bir araya gelmesi bakımından önem arz ediyor. Alanya bizim açımızdan çok önemli bir merkez. Turist ile esnafın en çok buluşabildiği merkez Alanya’dır. Alanya çok ciddi bir tercih noktasıdır. Önümüzdeki süreçte özellikle kurvaziyer limanlarının yapılması bizim için önem arz ediyor. Bu kapsamda Demre bölgesine bir kurvaziyer limanı inşa edeceğiz.
 
‘ALANYA’YA HIZLI TREN GETİRECEĞİZ’
Talep ve ihtiyaçlara göre önümüzdeki süreçte inşallah Ulaştırma Bakanı Sayın Lütfi Elvan’ın da talimatlarıyla bu bölgemizde de böyle bir ihtiyaç lazımsa bir çalışma yaparız. Biz turizmin geliştirilmesi için bir takım planlar yapıyoruz. Hızlı trenin Türkiye'de özellikle getirildiği tek ilçe olması durumuyla Alanya önem arz ediyor. Biz 2016 yılında yapım ihalesine çıkartacağımız hızlı treni 2019 yılında Antalya’ya kazandıracağız. Bu manada Alanya'ya verdiğimiz önemi bir kez daha kamuoyuna arz ediyoruz. Biz Antalya Büyükşehir Belediyesi ve AKP Hükümeti’nin desteği ile Alanya'ya tüm hizmetleri getireceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte bu hizmetlerin gelmesiyle birlikte Alanya çok daha iyi bir merkez haline gelecek. Biz de sizlerle daha genel problemleri konuşuyor olacağız.”
 

Son Güncelleme: 19.05.2015 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81