Berberoğlu'na halktan tam not

Berberoğlu'na halktan tam not

01 Ağustos 2017 Salı 20:34
Berberoğlu'na  halktan tam not
Yakınını kaybeden hemşerilerini yalnız bırakmayıp tüm taziye ziyaretlerine bizzat katılan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, bu yönüyle de takdir topluyor.
 
19 Ağustos ile 12 Kasım arasında, Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da uygun olduğu bir gün ilçe kongresini yapmaya hazırlanan Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, şehir merkezinin yanı sıra en ücra kırsal mahalledeki tüm cenaze ve taziye programına katılıyor. Yakınlarını kaybedenlerle görüşüp taleplerini dinlen Berberoğlu'nun bu davranışı vatandaştan da tam not alıyor. Berberoğlu, dün ilk olarak merhum Mehmet Zeki Direkçi'nin Oba'daki taziyesine katıldı. Başkan Yardımcısı Yusuf Mecek ve Belediye Meclis Üyesi Erol Fazlıoğlu ile beraber Oba'dan Çıplaklı Mahallesi'ne geçen Berberoğlu, burada da merhum Ali Sezen'in taziyesine katılarak yakınlarına başsağlığı diledi. Ali Postalcıoğlu'nun taziyesine de katılan Berberoğlu, son olarak Güllerpınarı Mahallesi'nden merhume Duriye Uğur'un taziyesine katıldı.
 
Son Güncelleme: 01.08.2017 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81