Berberoğlu esnafa 'Evet'i anlattı

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, dün esnafları ziyaret edip referandumda neden evet denilmesiyle ilgili bilgiler verdi.

Berberoğlu esnafa 'Evet'i anlattı

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, dün esnafları ziyaret edip referandumda neden evet denilmesiyle ilgili bilgiler verdi.

09 Mart 2017 Perşembe 21:08
Berberoğlu esnafa 'Evet'i anlattı
Berberoğlu, "Bizim kararımız Evet. Sokaktaki seçmenin de kararı evet yönünde. Ben de referandumda Alanya'da yaşayan hemşerilerimin 'Evet' oyuyla Yeni Anayasa'ya katkı sunacaklarını ve sandıkta zafere imza atacaklarına inanıyorum" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, dün esnafları ziyaret edip 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa Değişikliği referandumu ile ilgili evetin gerekçelerini anlattı. Berberoğlu, "Gelin 16 Nisan'da Yeni Anayasa'ya Evet oyu verin. Türkiye için tertemiz bir sayfa açalım. 16 Nisan'da sandıkta Evet diyelim, 17 Nisan'da da doğan güneş bir daha batmasın. Gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceğini Evet oylarımızla teminat altına alalım. Türkiye'yi 15 yıldır olduğu gibi gelecekte de bu vatanın evlatları yönetsin. Birlikte Türkiye'nin daha da güçlenmesine Evet diyelim" dedi. Berberoğlu konuşmasının devamında şunları söyledi: "Bizim kararımız Evet. Sokaktaki seçmenin de kararı evet yönünde. Ben de referandumda Alanya'da yaşayan hemşerilerimin 'Evet' oyuyla Yeni Anayasa'ya katkı sunacaklarını ve sandıkta zafere imza atacaklarına inanıyorum." - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 09.03.2017 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81