'Başkan Böcek'in böyle bir talimatı yok!'

Seçimden sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’nde görevli Ak Partili çalışanlara mobbing uygulandığı iddialarını değerlendiren Karadağ, “Başkan Böcek’in böyle bir talimatı yok. Ak Parti’ye üye olanların işten atılması söz konusu değil. Kırmızı çizgilerimize saygılı olan personellerimizle hiçbir sıkıntımız olamaz” dedi. 

'Başkan Böcek'in böyle bir talimatı yok!'

Seçimden sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’nde görevli Ak Partili çalışanlara mobbing uygulandığı iddialarını değerlendiren Karadağ, “Başkan Böcek’in böyle bir talimatı yok. Ak Parti’ye üye olanların işten atılması söz konusu değil. Kırmızı çizgilerimize saygılı olan personellerimizle hiçbir sıkıntımız olamaz” dedi. 

12 Haziran 2019 Çarşamba 21:08
'Başkan Böcek'in böyle bir talimatı yok!'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını dün gerçekleştirdi. Toplantı sonrası gündeme ilişkin açıklamalar yapan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, konuşmasına, Tunceli’de güvenlik güçleri ile terör örgütü arasında çıkan çatışmada şehit olan 2 askere Allah’tan rahmet dileyerek başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’daki sorumlusunun kendisi olduğunu anımsatan Karadağ, “Planlı, kurallı, kimlikli bir kent yaratma sloganıyla ortaya çıktık. Sayın Muhittin Böcek bunu Antalya’da seçim propagandasının merkezine oturttu. Biz de bu sloganla beraber Alanya’da planlı, kurallı ve kimlikli bir kent yapma mücadelesini devam ettireceğiz. Şehir merkezinin yanı sıra kırsala da ağırlık veriyoruz. Sinekle mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Alanya Hizmet Birimi’nde vefalı bir şekilde çalışan personele teşekkür ediyorum. Onlardan küçük bir ricam var. Bu zamana kadar yapmış oldukları çalışmaları performans olarak 1,5 katına çıkarsınlar” dedi.
İSTANBUL’A ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI
23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için oy kullanmak isteyenleri Alanya’dan İstanbul’a götürüp geri getireceklerini ve tüm masraflarını karşılayacaklarını söyleyen Coşkun Karadağ, “Bugüne dek 100’e yakın müracaat var. İki veya üç otobüs kaldırıp, konaklama yapılmadan geri getireceğiz” diye konuştu.
‘HİÇ KİMSE İNSANLARI ÖTEKİLEŞTİREMEZ’

Önceki gün Gazipaşa Belediye Meclisi’nde alınan ancak Gazipaşa Kaymakamı Ali Sakar tarafından veto edilen “Suriyeliler plaja giremez” kararını da değerlendiren Karadağ, “İnsanlarımızın göçmenlerden rahatsız olmalarının nedeni, hem kültürel hem de ekonomik farktan dolayı, Suriyelilerin uyum sağlama güçlü çekmeleridir. Hiçbir insanı bu eksikliklerinden dolayı hor görme veya bir şeylerden mahrum etme gibi bir düşüncemiz olamaz. Bu sorunların temelinde, Türkiye’nin Büyük Ortadoğu Projesi ile beraber Ortadoğu ülkeleriyle ilgili yanlış politikaları yatmaktadır. Ortadoğu bataklığına sürüklendik” dedi.
‘BAĞIŞLAR İLE SORUNUMUZ YOK’
Önceki gün Alanya Belediye Meclisi’nde CHP’li Yılmaz Bağışlar’ın grup kararının aksine görüş beyan etmesi sonrası başlayan “CHP’de kriz mi var?” sorularına da açıklık getiren CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Hiçbir problem yok. İyi Parti ile CHP’nin meclisten önce yapılan ortak grup toplantısında Yılmaz Bağışlar ile İyi Parti’den Fikret Arık arasında tartışma oldu. Birinin evet dediğine diğeri hayır dedi. Yılmaz Bağışlar Mahmutlarspor’da yönetici olması sebebiyle spor olaylarına daha duyarlı yaklaşıyor. Bu duyarlı yaklaşımından dolayı da birtakım öneriler veriyor. Verdiği önerilerde hiçbir sıkıntı yok. Gençlerin Belediyespor Tesisleri’ne 150 TL vermeyip daha iyi şartlarda spor yapmaları için verdiği önergeyi destekliyoruz” dedi.
‘SAYIN BÖCEK’İN BÖYLE BİR TALİMATI OLMADI’
Seçimden sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’nde görevli Ak Partili çalışanlara mobbing uygulandığı iddialarını da değerlendiren Karadağ, “Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in böyle bir talimatı yok. Ak Parti’ye üye olanların işten atılması gibi bir şey söz konusu değil. Bizim bir kırmızı çizgimiz var. Bu kırmızı çizgiye kimsenin saldırmaması gerekir. Bu çizginin ilki Mustafa Kemal Atatürk, ikincisi CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, üçüncüsü Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, dördüncüsü milli ve manevi değerlerimizdir. Tüm çalışanların bunlara dikkat etmesi gerek. Eğer böyle bir şey yaşanırsa, karşılarında bizi bulurlar. Gerekli işlemleri yaparız. Ama bu zamana kadar Alanya’da işten çıkarma söz konusu olmamıştır. İstifa kendi takdirleridir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81