Başkan Böcek: Alanya’nın caddelerini vereceğiz!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i, makamında ziyaret eden Antalya BŞB Başkanı Muhittin Böcek,  Büyükşehir tarafından ilgilenilen caddelerin Alanya Belediyesi’ne verilip verilemeyeceği ile ilgili konuya, “Biz dün bugün yarın ne söz verdiysek onu yaparız. Sevgili Başkanımın talebi olmadı daha. İnşallah müracaatını yapacak. Alanya’mız için yapılması gereken ne varsa ortak noktada buluşup caddelerimizi vereceğiz” dedi. 

Başkan Böcek: Alanya’nın caddelerini vereceğiz!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i, makamında ziyaret eden Antalya BŞB Başkanı Muhittin Böcek,  Büyükşehir tarafından ilgilenilen caddelerin Alanya Belediyesi’ne verilip verilemeyeceği ile ilgili konuya, “Biz dün bugün yarın ne söz verdiysek onu yaparız. Sevgili Başkanımın talebi olmadı daha. İnşallah müracaatını yapacak. Alanya’mız için yapılması gereken ne varsa ortak noktada buluşup caddelerimizi vereceğiz” dedi. 

25 Haziran 2019 Salı 07:26
Başkan Böcek: Alanya’nın caddelerini vereceğiz!


BÖCEK: BEN KALKACAĞIM KOLTUĞA OTURMAM
Bir dizi program için Alanya’ya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.  Belediye önünde Başkan Yücel ve diğer siyasilerin karşıladığı Böcek, Yücel ile beraber makama çıktı. Başkan Yücel, Başkan Böcek’e kendi makamına oturması talebinde bulundu. Başkan Böcek’te gülerek, ‘Ben kalkacağım koltuğa oturmam’ deyince, makam odasında bulunan kalabalık ile birlikte Başkan Yücel ve Başkan Böcek güldü. Burada gazetecilere bir açıklama yapan Muhittin Böcek, konuşmasına Adem Murat Yücel ile meclis üyelerine hayırlı olsun temennisiyle başladı. 
‘İLK ZİYARETİMİ ALANYA BELEDİYESİ’NE YAPTIM’
Böcek, “31 Mart öncesi, 99 günlük adaylığım sürecinde 913 mahallemize ve 19 ilçemizde şunu söylemiştim; ‘Bizim 31 Mart seçimlerinde sevgili hemşerilerimiz siyasi görüş ve düşünce olarak kimi seçerlerse o bizim belediye başkanı ve meclis üyesi arkadaşlarımız olacak.’ Ayrıca 19 ilçe belediye başkanı Cumhuriyet Halk Partili ve İYİ Partili Belediye Başkanı gibi göreceğim demiştim. Bugün de ilk ziyaretimi Milliyetçi Hareket Partisi'nden kazanmış çok saygıdeğer, sevgili kardeşim Adem kardeşime ziyaretimi yapıyorum. Son derece önemsediğim hem turizm hem tarım ve ticaret ile çok özel ve güzel bir ilçemizden başladık. Buraya gelirken de yalnız gelmedim, genel sekreterim dahil olmak üzere bütün daire Başkanı arkadaşlarımı, ASAT Genel Müdürü dahil olmak üzere danışman arkadaşlarımla beraber geldim.” diye konuştu. Alanya'nın sorunları için geldiğini aktaran Böcek, Adem Murat Yücel’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. 
‘EŞEKTEN DÜŞENİN HALİNİ EŞEKTEN DÜŞEN ANLAR’

Böcek’i görmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirten Adem Murat Yücel, iyi anlaşacaklarının sinyalini vererek “eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar.  Biz güzel işler yapacağımıza eminiz.” dedi.  Yücel, “Alanya'nın ayrı bir değerini ortaya koydu. Öncelikle tabii ki yeni görevinizde Allah utandırmasın başarılar diliyorum. Şahsınızı ve çalışmalarınızı zaten yıllardır biliyoruz. Hani derler ya kısacası ‘eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar’ diye biz güzel işler yapacağımıza eminiz. Zaten bizde insanların bizi bu göreve tekrar getirmesinde siyaseti ikinci plana yapmışızdır. Bizim zaten genel başkanımızın da ayrıca her zaman dediği gibi 31 Mart itibariyle rozetimizi çıkardık, bundan sonraki çalışmalarımız millet için bölgemiz için ülkemiz için olacak. Bunu da samimi bir şekilde sizinde samimiyetinizi ve yönetim anlayışını biliyoruz. Eminim hayırlı olsun hepimiz için. Önemli olan memleket kazansın, önemli olan insanlık kazansın” diye konuştu. Konuşmaların ardından ise her iki belediye başkanı da birbirine ziyaretin anısına hediyeler verdi. Başkan Böcek, hediye takdim edilmesinin ardından “Her şey çok güzel olacak, başarılı olacak, iyi olacak. Hep beraber başaracağız. Siyasi çalışmaları siyasetçilerimiz yapacak. Biz yerel yönetici, belediye başkanı olarak hep birlikte yapacağız” dedi. 
‘BİZ DÜN BUGÜN YARIN NE SÖZ VERDİYSEK ONU YAPARIZ’
Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Böcek, Alanya’da Büyükşehir’in ilgilendiği caddelerin Alanya Belediyesi’ne verilmesi ile ilgili soruya, “Biz dün bugün yarın ne söz verdiysek onu yaparız. Sevgili Başkanımın talebi olmadı daha. İnşallah müracaatını yapacak. Beraberce konuştuğumuz konular da var. Alanya’mız için yapılması gereken ne varsa ortak noktada buluşup caddemizde sokağımızı vereceğiz” şeklinde cevap verdi. 
‘BORÇ EDEBİYATI YAPMAYACAĞIM’
Antalya genelinde elzem olmayan projeler konusunda kendisine yöneltilen soruda, Alanya’da hangi projelerin olduğu soruldu. Bu soruya Böcek, “Arkadaşlarımız bununla ilgili çalışıyorlar. Hal var, Alanyaspor tesisleri var. Bu yıl ödeneği tamamlanmış Salii yıllar olduğu için onu değerlendirmeye alıyoruz. Şimdi öncelikli hedeflerimiz var. Antalya’mızda Gazipaşa'dan Kaş’a kadar 19 ilçemizde daha önce yapılmış olan, ihalesi seçimlere yakın yapılmış olması, bunlarla ilgili de daire başkanı arkadaşlarım, çalışma arkadaşlarımla ilgili çalışmalarını yapıyorlar. Önümüzdeki süreçte hangi işlemlerin bazıları eksiltmeli devam edecek. Bütçemize bakıyoruz, hesabınıza kitabımızda bakıyoruz, belediyemizin borçları var. Ancak bununla ilgili de asla siyaseten borç lugatı, borç edebiyatı yapmayacağımı da herkes bilir. 25 yıllık siyasi hayatımızda ayağımızı yorganımıza göre uzattık ve öncelikli hedeflerimizi belirledik. Azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu çalışmalarımız sonucunda yapılması gereken, bekletilmesi gereken konular ne varsa onları da kamuoyu ile paylaşacağız, gizli kapaklı hiç işimiz olmayacak” dedi. - Mert CANTÜRK


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81