Bahçeli Alanya'ya geliyor

Bahçeli Alanya'ya geliyor

08 Kasım 2017 Çarşamba 22:12
Bahçeli Alanya'ya geliyor
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 9 Aralık’ta Alanya’ya gelerek hem belediye hizmet binasının temelini atacağını hem de Toslak’ta yapılan Güneş Enerji Santrali’nin (GES) açılışını gerçekleştireceğini söyledi. Bahçeli ayrıca MHP’ye katılım sağlayan partililere de rozetlerini takacak.
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Teşkilatı’nda haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ardından İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 9 Aralık’ta Alanya’ya geleceği ve katılacağı programlarla ilgili bilgi veren Başkan Türkdoğan şunları söyledi: Allah nasip ederse Milliyetçi, ülkücü hareketin lideri, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi 9 Aralık Cumartesi günü Alanya’mızı bir kez daha şereflendireceklerdir. Sayın Genel Başkanımız 8-9-10 Aralık’ta Antalya Belek’te yapılacak olan MHP’li belediye başkanları toplantısına gelişi vesilesiyle de Alanya’mızda da MHP Alanya İlçe Teşkilatımızın düzenleyeceği üye katılı törenine katılacaklardır. Sayın Genel Başkanımız bizzat Alanya’ya yeni katılımını sağladığımız üyelerin rozetlerini elleriyle takacaklardır. 
BAHÇELİ BELEDİYENİN TEMELİNİ ATIP, GES’İ AÇACAK’
Yine ayrıca 9 Aralık’taki Sayın Genel Başkanımızın programına Alanya Belediyemizin Oba’da yapımına başladığı belediye hizmet binasının temel atma töreni gerçekleştirilecektir. Yine Türkiye’deki kamu kuruluşları içerisindeki en büyük güneş enerji santrali olan ve Alanya Belediyemiz tarafından Toslak'ta yapılan GES Projesinin de açılışını gerçekleştirecek sayın genel başkanımız. Bu vesileyle ben şimdiden bütün Alanya kamuoyunu hem teşkilatımızın yapacağı katılım törenine hem de belediyemizin temel atma ve açılış programlarına davet ediyorum.”
‘BU YOL BİRAN ÖNCE AÇILMALI’
Açıklamasına devam eden Başkan Türkdoğan şunları söyledi: “Yine bir diğer meselemiz de Alanya’mızın merkezindeki en önemli yerleşim merkezi olan Oba, Cikcilli, Çıplaklı mahallelerimizdeki büyük sitelerin ulaşımlarını sağlayan, yine ayrıca; Değirmendere, Bademağacı, Oba Alacami, Kızılcaşehir, Asmaca, Akçatı, Uğurlu, Üzümlü mahallelerimizin de ulaşımını sağlayan Cikcilli yolunun 29 Ekim’de karayolları tarafından teslim edileceğinin duyurulması bizleri sevindirmişti. Fakat acıdır ki 29 Ekim geçti, Kasım’ın bugün 8’i hala bu yol ulaşıma açılmamıştır. Bu yolun ulaşıma açılmamasından dolayı özellikle o bölgedeki ciddi anlamda eğitim gören okulların ulaşımları, yine o bölgedeki düğün yerlerinin ulaşımları, cenaze taziyelere gidiş gelişler ve en önemlisi şehrimizin gururu Alanyaspor maçlarına giden seyirci ve taraftarların ulaşımı dahi etkilenmektedir. Bundan dolayı bir başta karayolları olmak üzere, ilgili müteahhit firmayı taahhütlerini yerine getirmeye davet ediyoruz. Hakikaten o bölgede yaşayan vatandaşlarımızın, eğitim gören öğrencilerimizin ulaşımdan kaynaklı yaşadıkları sıkıntıdan dolayı bir nevi hayatlarının felç olduğunu biz müşaade ediyoruz, görüyoruz. Burada partimize bu manda şikayetler gelmektedir. Bir an önce bu yolun, taahhüt edilen 29 Ekim geçti ama en kısa zamanda ulaşıma açılmasını beklemekteyiz. Buradan da bir kez daha yetkilileri, ilgilileri uyarıyoruz” diye konuştu. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 08.11.2017 23:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81