Apaydın: Vatandaş artık değişim istiyor!

İYİ Parti Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Apaydın: Vatandaş artık değişim istiyor!

İYİ Parti Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

19 Haziran 2018 Salı 22:17
Apaydın: Vatandaş artık değişim istiyor!

Parti binasında açıklamalarda bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, vatandaşların mevcut düzenden bıktığını söyledi. Apaydın, “Erken baskın seçim sürecini hep birlikte yaşıyoruz. Biz bunu öngörüyorduk. Ülkeyi idare edenlerin ülke bekası ve geleceğinden ziyade kendi siyasi çıkarları için hareket ettiklerini bildiğimiz için bunu öngörüyorduk. O yüzden biz bu seçime her an hazırdık. Sahada gördüğümüz durum vatandaşların mevcut düzenden bıktığı, yorulduğu, artık değişim istediğidir. Çünkü insanlar mevcut 16 yıllık iktidarları döneminde ekonomik ve sosyal olarak bıkkınlık içerisinde. Biz bunu sahada gözlemliyoruz. Sahada çalışmalarımızda insanlar bize düşündüğümüzden çok daha büyük bir teveccüh gösteriyor. Biz onların verdiği oylara sahip çıkma adına sandık kurulu görevlilerini oluşturduk. Müşahitlerimizi oluşturduk. Eğitimlerimize devam ediyoruz. 

EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR
Bugün Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ALTSO) Konferans Salonu’nda 19.30’da müşahitlerimize son defa sandık kurulu görevleriyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapacağız. Onları bilgilendireceğiz.  Oylarına sandıkta sahip çıkmak adına harici vatandaşlarımızı da oraya davet ediyoruz. Çünkü bugün sahada iktidar mensubu seçmenler de dahil oy anlamında muhalefetin bir üstünlük halinde dahi sandıkta bu işin değişebileceğini düşünüyorlar. Hiç kimse sandıkta oyların çalınacağını, hile yapılacağını yadırgamıyor. Bunu gayet doğal bir şey gibi görüyor fakat biz bunun önüne geçmek için sandık müşahitlerimiz, okul görevlilerimiz ve özellikle sahada mobilize olarak çalışacak avukatlarımız aracılığıyla sandığa giren her bir oya sahip çıkacağız. Kendimizi bu noktada görevli addediyoruz. Bu seçim aşamasında en önemli görev olarak sandık güvenliğini görüyoruz. Sahada bizi mutlu eden çok güzel şeyler var. İnsanlar artık değişim istiyor. Bu değişimde de ülkenin yönetilmesini İYİ Parti’de olarak görmek istiyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Biz umutluyuz. İnşallah İYİ Parti iktidarında hem ülkemiz özellikle Alanya çok daha iyi günlere erişecek, çok daha güzel ekonomik ve sosyal hayata erişecek diye düşünüyoruz” dedi. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81