Alanya’da Ak Parti tabanı Mustafa Toklu’yu istiyor

Alanya’da Ak Parti tabanı da Cumhur İttifakı devam edecekse bu kez Alanya Belediye Başkan Adayı’nın Mustafa Toklu olmasını istediği belirtiliyor.

Alanya’da Ak Parti tabanı Mustafa Toklu’yu istiyor

Alanya’da Ak Parti tabanı da Cumhur İttifakı devam edecekse bu kez Alanya Belediye Başkan Adayı’nın Mustafa Toklu olmasını istediği belirtiliyor.

21 Ağustos 2023 Pazartesi 16:12
Alanya’da Ak Parti tabanı Mustafa Toklu’yu istiyor

2009’dan beri Ak Parti’nin başta Gençlik Kolları Başkanlığı olmak üzere pek çok kademesinde aktif görevler üstlenen, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığının ardından 2018’de Ak Parti İlçe Başkanlığı’na ve Büyük Kurultay delegeliğine seçilerek çıtayı sürekli yukarıya taşıyan Yüksek Mimar Mustafa Toklu’nun, Alanya’da halktan gördüğü desteğin Ankara’da büyük yankı uyandırdığı ve yerel seçimde Alanya’da ittifaktan vazgeçilip Toklu’nun Ak Parti’nin Alanya Belediye Başkan Adayı yapılmasının kesinleştiği konuşuluyor.

Geçtiğimiz 14 Mayıs’ta ilk turu yapılan milletvekili genel seçimlerinde Antalya ve Ankara’ya çağrılarak “Hazırlan, üst sıralardan milletvekili adayımızsın” denilen Toklu’nun, “Benim Alanya’ya olan vefa ve hizmet borcum henüz bitmedi” dediği, bunun üzerine Toklu’nun Alanya Belediyesi’ne talip olduğunun Ankara nezdinde bir kez daha tescillendiği belirtiliyor.

Genç, dinamik, cana yakın, parayla pulla işi olmayan yapısı nedeniyle Toklu’nun halkta büyük karşılığı olduğunu belirleyen Ak Parti Genel Merkezi’nin, Toklu’yu Alanya Belediye Başkan Adayı yapmak için düğmeye bastığı ifade ediliyor.


Geçtiğimiz Kurban Bayramı tatilinde Ak Parti’nin “Şehirde disiplin kalmadı” açıklamasını, aksi hiçbir ifade veya ima olmadığı halde üzerine alınan MHP’li Alanya Belediyesi’nin verdiği “Ak Parti’nin koltuk sevdası var, o yüzden bizi yıpratmaya çalışıyorlar” açıklamasının Cumhur İttifakı ruhuna uygun olmadığını düşünen Ak Parti Genel Merkezi’nin, “Biz kendi adayımızdan vazgeçip ittifakın adayının MHP’li olmasına yol veriyorduk ama Alanya Belediyesi yönetiminin Ak Parti hakkında bu şekilde düşünmesi, ittifak ruhuna uygun düşmedi” dediği, bu nedenle Mustafa Toklu’ya, “Hazır ol, sahaya in, adayımız sensin” dediği konuşuluyor.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81