Alanya Uyar diyor

MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, çalışmalarını sürdürdüğü Demre dönüşünde seçim ofisi önünde 300 partili tarafından karşılandı.

Alanya Uyar diyor

MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, çalışmalarını sürdürdüğü Demre dönüşünde seçim ofisi önünde 300 partili tarafından karşılandı.

25 Mayıs 2015 Pazartesi 03:07
Alanya Uyar diyor
Çalışmalarına üç gündür Demre, Kaş, Muratpaşa'da devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, Alanya'ya dönüşünde partililerin sürprizi ile karşılaştı. Cuma akşamı üç günlük programını tamamlayıp Alanya'ya gelen Uyar'ı seçim ofisi önünde yüzlerce partili karşıladı. Aracından inen Uyar, şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşadı. Alkışlar ve tezahüratlarla coşku içinde partilileri selamlayan Uyar, herkesle tek tek tokalaşarak teşekkür etti. Coşkulu partililere hitaben bir konuşma yapan Uyar, "Bana müthiş bir sürpriz oldu. Bu sürprizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Cafer Hoca vekil olmuş olmamış önemli değil. Bu sevgiye nail olduktan sonra vekillik vız gelir tırıs gider. Hepinize saygılar sunuyorum" dedi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Uyar, "Vekillik bir sebepten dolayı önemli. Gerçekten bu seçim sıradan bir seçim değil. Adil, eşit ya da dengeli bir yarış içerisinde yapılan bir seçim değil. Sandıktan  çıkacak netice sıradan bir netice de değil. Mührü eline alacak ekip hangi ekip olursa olsun çıkacak sonuç önemli. 13 yıl önce sandıktan çıkan netice bu günlere gelindiğinde keşke o gün yaşanmasaydı dedirtiyor" diye konuştu. 
 
BU SEÇİM DEĞİL, BİR SAVAŞ
"Bu seçim bana göre seçimden öte bir şey. Daha farklı bir şey" diyen Uyar, konuşması şöyle sürdürdü: "Savaşırsın kaybedersin, toprak verirsin. Savaşırsın pes edersin, diz çökersin. Savaşmadan toprak kaybedilir mi? Savaşmadan atadan kalan toprak bırakılır mı? Savaşmadan diz çökülür, 'Alın burası sizin olsun' denir mi? Biz bunu seçimle yaptık. Sandıktan çıkan netice ile yaptık. Bu millet sandıkta oy verdi, adamın eline mührü verdi. Bastı mührü, verdi bir yerleri. Demek ki bu seçim, seçim değil. Bu seçim bir savaş. Bildiğimiz savaş. Bomba, uçak, uçaksavar, bomba, süngü... Bunlar çarpışır. Suriye'de atadan kalma Süleyman Şah'ı alır, kaçar gidersin. Savaşmadan olmadı, bu sandıktan çıktı da oldu. Güneydoğu'yu da bıraktık geldik gibi bir şey. Artık vatandaş dilekçeyi Türkiye Cumhuriyeti Savcısı'na vermiyor. Adalet  Sarayı'nda artık hakimler dava görmüyor. Onlar boş oturuyor. PKK'nın devlet yapılanması olan KCK'nın mahkemeleri dava görüyor artık. İlçede KCK'nın savcısı dilekçeyi alıyor, yargısı mahkemeyi görüyor ile gönderiyor, olmazsa Kandil'de yargıtaya gönderiyor. Bunu seçim sonunda çıkan sonuçla yaptık. Savaşla kaybetse de böyle olurdu zaten. Öyleyse bu seçim savaşır gibi yapılmalı." 
 
AKP'NİN DİZLERİ TİTREMİŞ
Çalışma yaptığı yerlerde vatandaşın her şeyin farkında olduğunu vurgulayan Uyar, "Ben üç gündür batıdayım. Yaklaşık en az 5 bin kişinin elini sıktım. Sabah saat 9'da başladım, gece saat 12'de vatandaştan ayrıldım. Kaş'ın neredeyse tamamını gezdim. Demre'nin neredeyse yüzde 65'ini dolaştım. Herkes dipçik gibi ayakta. Herkesin gönlünde MHP var. Bugün akşama kadar da Muratpaşa'daydım. Tam 9 saat yürüdüm. Girmediğim dükkan kalmadı. Her bölümüne seslendim. Uzayan kol MHP olsun dedim. Herkes de arkanızdayız dedi. Göreceksiniz 5 de var 6 da var" diye konuştu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in konuşmasının Alanya'daki yerel televizyonlara da gönderilmesine değinen Uyar, "Ben batıya gittim, duydum ki Ankara'dan buraya konuşmacı getirmişler. İ. Melih Gökçek'in kendisini değil, kasetini gelmiş. Korkuya bakın. Korku paçaları sarmış. Korku paçaları tutuşturmuş. Artık AKP'nin dizleri titremiş. Alanya'ya kadar konuşma ihtiyacı duymuşlar" dedi. MHP'nin Alanya'daki ekibinin her seçimden güçlenerek çıktığını belirten Uyar, "Alanya'da bir ekip var. Alanya'da o ekip, 2009'da onların dizlerini titretti. 30 Mart'ta da dizlerinin üzerine çökertti. 7 Haziran'da da Allah'ın izni ile o ekip onları yere yastayacak. 101 bin oyu alacağız Alanya'da" şeklinde konuştu. 
 
BİZ DE SAĞLAM BEKÇİYİZ
Meclise gideceğini vurgulayan Uyar, şöyle devam etti: "Ben her zaman söylüyorum. Daha önce de söyledim. TBMM'ye elbette doktor, avukat, diplomat, mühendis lazım. Oraya Cafer Hoca da lazım.  Cafer Hoca oraya gidecek. Akşam saat 11'de çıktım buradan, sabah saat 4.30'da Demre'ye vardım. 3 saat yattım, çalışmaya başladım. O saatte ben Ankara'ya varırdım. Allah'ın izni ile Cafer Hoca oraya gidecek, Alanya iline 82'i alıp gelecek. Bu inanç 30 Mart ekibinde olduktan sonra... O zaman başta Cafer Uyar vardı. Şimdi başında Hilmi Er var. Hilmi Er ve belde, köy temsilcileri, belediye başkanı, meclis üyeleri ile beraber, köydeki sandık başı ile beraber o ekip onları Allah'ın izni ile 7 Haziran'da yastayacak. Yalnız tüm gezdiğim yerlerde bir kaygı, bir korku var. O da sandıktan çalma korkusu. Bir şekilde yapacaklar, sandıktan çalacaklar diyorlar. Adamlar hırsız tamam da biz de sağlam bekçiyiz. Vermeyeceğiz Allah'ın izni ile. Bu güzel akşamı, bu güzel sürprizi bana yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diyorum. Günde 18 saat yaptığım çalışmanın yorgunluğu geçti Allah'a şükür. Yarın sabah dimdik ayaktayım."
 
Son Güncelleme: 25.05.2015 03:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81