‘Alanya için ne gerekiyorsa yaparız’

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, yeni çevre yoluyla ilgili çalışmaların takipçisi olduklarını belirterek: “Biz göreve geldiğimizden beri tüm kurumlar ile Alanya menfaatleri gereği uyumlu çalışmaya devam edeceğiz. Bu gerek Karayolları olur gerekse de Alanya Belediyesi olur. Alanya menfaatleri için yapmamız gereken ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

‘Alanya için ne gerekiyorsa yaparız’

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, yeni çevre yoluyla ilgili çalışmaların takipçisi olduklarını belirterek: “Biz göreve geldiğimizden beri tüm kurumlar ile Alanya menfaatleri gereği uyumlu çalışmaya devam edeceğiz. Bu gerek Karayolları olur gerekse de Alanya Belediyesi olur. Alanya menfaatleri için yapmamız gereken ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

09 Ocak 2018 Salı 18:04
‘Alanya için ne gerekiyorsa yaparız’


Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Hafta sonu  yapmış olduğumuz  kampın kısa bir değerlendirmesini yaptık. Kampta 2018-2019 döneminde AK Parti olarak yapacaklarımızı konuştuk. Kampta 2018'de Alanya'da yapılacak olan yatırımlarla ilgili kısa bir bilgi alışverişinde bulunduk. Kendi alanlarımızda kendi kurumlarımız ile ilgili Alanya’ya en iyi şekilde getirebiliriz, bunun beyin jimnastiğini yaptık. Kampımız son derece verimli geçti” dedi. 
‘VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR’
Konuşmasına devam eden Başkan Toklu, “Önceki gün Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu,  Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne 2 bölüm açılacağını müjdesini verdi. Alanya Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesinin Alanya’ya açılması ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinin de Gazipaşa’ya açılması ile ilgili açıklamayı yaptı. Bilindiği üzere Ak Parti hükümetimiz ve Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, geçtiğimiz dönemlerde bu iki fakülte ile hem Alanya’ya hem Gazipaşa’ya bunun sözünü vermişti.  Verilmiş olan bu sözlerin yerine getirilmiş olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Hem Alanya’ya hem de Gazipaşa’ya bu yeni fakültelerimiz hayırlı olsun. Bakanımıza ve bölge milletvekillerimize de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”

‘ÇEVRE YOLU’NUN TAKİPÇİSİYİZ’
Çevre yoluyla ilgili de konuşan Toklu, "Bilindiği üzere Antalya Büyükşehir Belediyemiz tarafından projesi hazırlanan ve Karayolları tarafından yapılan Alanya Çevre Yolu yapımına devam edilmekte. İlk 3.5 kilometrelik etabı da geçtiğimiz günlerde vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştır. Karayolları ve Büyükşehir ile koordineli bir şekilde yapım sürecini takip ettik. Bu üst geçidinde gerekliliğini görerek Karayolları ile yapmış olduğumuz çalışma neticesinde 6 Aralık’ta Alanya Belediyemize, Karayolları tarafından üst geçidin nereye yapılacağı ile ilgili uygunluk yazısı gönderildi. Girişimlerimiz ve takibimiz doğrultusunda da Ocak ayının ilk haftasında belediyemiz tarafından yazı gelerek Büyükşehir ekiplerimiz çalışmalara başladı. Hızlı bir şekilde de konunun Karayolları tarafından takipçisiyiz.  Önümüzdeki diğer etapla ilgili de istişarelere ve proje çalışmalarımız devam ediyor.  Biz göreve geldiğimizden beri tüm kurumlar ile Alanya menfaatleri gereği uyumlu çalışmaya devam edeceğiz. Bu gerek Karayolları olur gerekse de Alanya Belediyesi olur. Alanya menfaatleri için yapmamız gereken ne varsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.
‘İL KONUSU İLE İLGİLİ POPÜLİZM YAPMADIK’
CHP İlçe Başkanı Ali Takavut’un ‘Bu siyasi iradeyle Alanya’nın il olması zor’ açıklamasıyla ilgili de konuşan Başkan Toklu, “Ak Parti kurulduğundan beri biz Türkiye 'de il yapılması gereken bir yer varsa oranın Alanya olduğunu söyledik. Biz popülizm yapmadık. Hükümetin il ile ilgili bir çalışması olmadığı için vatandaşa bu konuda bir sözümüz olamaz. İl konusu gündeme geldiğinde de Alanya ilk sıradadır” dedi. 

Mert CANTÜRK

Son Güncelleme: 09.01.2018 21:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81