Alanya'da TOKİ'nin yapılacağı mahalle belli oldu!

TOKİ tarafında Alanya'ya yapılacak olan 250 konutlu projenin adresi Mahmutlar Mahallesi oldu.

Alanya'da TOKİ'nin yapılacağı mahalle belli oldu!

TOKİ tarafında Alanya'ya yapılacak olan 250 konutlu projenin adresi Mahmutlar Mahallesi oldu.

18 Aralık 2019 Çarşamba 16:09
Alanya'da TOKİ'nin yapılacağı mahalle belli oldu!

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) resmi internet sitesinde dün yeni yapılacak olan projeler açıklanmıştı. Açıklanan projede Alanya'da yer almış ve 250 konut içeren yeni projenin önümüzdeki günlerde Alanya'ya kazanılacağı belirtilmişti.  Bu gelişmeleri yakından takip eden Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, müjdeli haberi Alanya'ya ilk duyuran isim olmuştu. Alanya'da ilk kez yapılacak olan TOKİ projesindeki gelişmelerle bizzat ilgilenen Başkan Toklu, bugün yeni projenin yerini de Mahmutlar Mahallesi olarak açıkladı. 
BAŞVURULAR BAŞLADI
Bugün gerçekleştirilen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı sonrası bir kamuoyu açıklaması yapan Başkan Toklu, TOKİ'nin Alanya'ya yapacağı 250 konutun başvurularının başladığını söyledi. Konu hakkında vatandaşları bilgilendiren Toklu, "Vatandaşlarımız TOKİ'nin internet sitesinden başvurularını yapabilirler. Alanya'ya 250 konut yapılacak ve çalışmalar da en kısa sürede başlayacak. Başvurular 20 Ocak'a kadar devam etmektedir. 175 adet 2+1 ve 75 adet 3+1 Alanya'daki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kazandırılacak." dedi.

"İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİNN YAPILIYOR"
Kamuoyunda bu haberin oldukça olumlu karşılandığının altını çizen Başkan Toklu, "Bir çok vatandaşımız teşekkürlerini partimize ilettiler." dedi. TOKİ'nin konutları ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yapılacağını belirten Toklu, "Bu kriterler internet sitesinde mevcut. Şehit aileleri, gazi aileleri ve engelli vatandaşlar gibi pek çok kriter belirlenmiş ve ardından da ev halkının bütçesine göre başvurular yapılabiliyor. İnşallah ihtiyaç sahibi ailelerimiz kullanımına açılacak ve iyi olacak." diye konuştu
TOKİ'NİN YERİ MAHMUTLAR
Başkan Toklu, TOKİ projesinin Mahmutlar Mahallesi'nde olacağını da söyledi. Başkan Toklu yer konusunda çalışmaların hemen hemen tamamlandığını belirterek, "Mahmutlar Mahallemizin kuzey kısmında proje gerçekleştirilecek. Hem yer konusunda hem de TOKİ projesinin Alanya'ya kazandırılması hususunda büyük çabalar sarf eden Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na ve bölge milletvekillerimize de bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Son Güncelleme: 18.12.2019 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gülşenkorn 2020-01-07 19:56:32

emeginizesaglık

banner81