Aksoy’dan aday kriteri!

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkanı ve MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP Alanya İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyarette 2019 yerel seçimleriyle ilgili konuşan Aksoy, “ Evet liyakat esas, ehliyet esas, ama sadakatta son derece esas ve önemli olacak. Yolda yürürken, dökülenler, karnı ağrıyanlar, başı ağrıyanlar ve sudan sebepler bulanlarla işimiz olmayacak” dedi.

Aksoy’dan aday kriteri!

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkanı ve MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP Alanya İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyarette 2019 yerel seçimleriyle ilgili konuşan Aksoy, “ Evet liyakat esas, ehliyet esas, ama sadakatta son derece esas ve önemli olacak. Yolda yürürken, dökülenler, karnı ağrıyanlar, başı ağrıyanlar ve sudan sebepler bulanlarla işimiz olmayacak” dedi.

06 Ağustos 2018 Pazartesi 21:19
Aksoy’dan aday kriteri!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ve MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy dün 24 Haziran seçimleri sonrası teşekkür etmek ve istişare toplantısı için MHP Alanya İlçe Teşkilatı'na ziyarette bulundular. Şehit ailelerinin ve partililerin katıldığı toplantıda ilk önce İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan konuştu. Türkdoğan, "Bugün burada 24 Haziran seçimlerinin ardından Antalya Milletvekilimiz Abdurrahman Başkan ve İl Başkanımız Mustafa Aksoy seçim sonrası teşekkür etmek için ve bunu yanında da partililerimizle hasbıhal etmek için Alanya'mıza geldiler. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatları doğrultusunda 24 Haziran seçimlerinde ülkemizin ve milletimizin bekası için 15 Temmuz ihanet ve darbe sürecinin ardından  girdiği yol içerisinde Cumhur İttifak'ı ve Millet Aklı düşüncesiyle yola çıkmıştır ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu Cumhur İttifakı yolundaki mücadele seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Cumhur İttifakı'nın da zaferiyle sonuçlanmıştır. Bu seçim sürecinde bizlere destek olan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. 
‘SUDAN SEBEP BULANLARLA İŞİMİZ OLMAYACAK!’

İl Başkanı Mustafa Aksoy ise, "Bugün MHP il başkanlığı olaraktan vekilimizle beraber ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. 24 Haziran seçimleri sonrasını değerlendirip baktığımızda bizim özellikle teşkilat olaraktan ilçe teşkilatlarımızda yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Almış olduğumuz oy sonuçlarının rakamlarına bakaraktan, rakamlarının sayısal azlığına bakaraktan bir moral ve motivasyonlara sebep olmasın. Biz partimize Antalya'da oy veren 146 bin 207 seçmenimize teşekkür ediyoruz. Ama diğer oy vermeyen seçmenlerimize küsecek darılacak değiliz. Biz aldığımız bu oy sonuçlarını bir sonraki seçimlere nasıl artırabiliriz diye teşkilatlarımızın çalışmasını yürüteceğiz.  O sebeple sandığa giden bütün vatandaşlarımızı vatandaşlık görevini yerine getirdiği için onlara teşekkür etmeliyiz. Önümüzdeki ilk seçim de de nasıl bir fazla alma adına çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. 19 ilçemizin 19'unda da bütün teşkilatlarımız ellerinden gelen bütün çabaları ve özverileri  ile çalışmışlardır. Artık önümüzdeki yerel seçimlere bakacağız. Yine sayın vekilimize her fırsatta beldelerimiz olsun, kırsal mahallelerimiz olsun nerede olursa teşkilatlarımızın düzenlediği toplantılara katılarak ziyaretlerimiz devam edecek. Önümüzdeki yerel seçimin Alanya’da yeniden Milliyetçi Hareket Partili bir belediyeyi alma noktasında mücadele edeceğiz. Bunu gittiğimiz tüm ilçelerde ifade ediyorum. Bundan sonraki süreçte bir şeye bakacağız. Evet liyakat esas, ehliyet esas ama sadakatta son derece esas ve önemli olacak. Yolda yürürken, dökülenler, karnı ağrıyanlar, başı ağrıyanlar, sudan sebepler bulanlarla işimiz olmayacak.” Dedi. 
‘HİÇ BİR ZAMAN BOĞNUNUZ EĞİK KALMAYACAK’
MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, da, "Meclis kapanmadan önce Sayın Genel Başkanımız bizimle bir toplantı yaptı. 'Gidin ilçelere teşkilatlara onlara sahip çıkın  hep beraber teşkilatlarımıza bir olun' diyerek selamlarını iletti. Alanya bizim göz bebeğimiz. Antalya'mızın en büyük ilçesi ve il olmaya aday bir ilçemiz. Turizm ve tarım alanındaki zenginlikleri ile ünlü bir şehrimiz.  Maalesef son 2-3 yıldır turizmde zorlu süreç yaşandı. Sıkıntılı süreçte esnaflarımız, otellerimiz, bununla birlikte çalışanlarımız mağdur oldu. Hamd olsun şuanda Antalya'da 7 milyon turisti geçtik.  Bu sevindirici bir haber. Bu yeter mi? Yetmez. Çünkü en ucuz tatil yapılan yer değil dünyanın en güzel coğrafyasında, en güzel otellerinde ve en güzel yemekleriyle ilk sıralarda yer alan bir ülkemiz ve Alanya'mız var. O yüzden Alanya'ya ben daha çok geleceğim. Şunu söyleyeyim ki milletvekilinizi nerede olmasını istiyorsanız orada görecekseniz. Bir derdiniz olduğunda da ilçe başkanlarımızın aracılıyla bana iletebilirsiniz ve ben bu sorunların çözümü için elimden geleni yapacağım.  Ben 19 yıl önce  İstanbul İl Başkan Yardımcısı iken Alanya geldiğim yer. Mustafa başkanı ben 2003 yılında tanımıştım. Ben Alanya'ya milletvekili seçildikten sonra gelen değil Alanya'nın neredeyse tamamına yakın yerini geldim ve biliyorum. Alanya çok daha iyi yerlere gidecek. Çünkü turizm planlaması yapılacak. Ben Sanayi, Ticaret, Enerji Tabi Kaynaklar ve Bilgi Teknolojileri Komisyon Üyesiyim. Bende ticaretle ve tarıma dayalı sanayilerin de bu bölgede de yer alması için elimden gelen bütün destekleri sağlayacağım. Yani bu memleketlinle dertleri derdimiz, neşesi de neşemizdir. O yüzden ise bu süreç içeresinde hiç bir zaman boynumuz eğik kalmayacak" şeklinde konuştu. – Mert CANTÜRK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81