Aksoy: Alanya'da 'Evet' diyecek!

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Yönetim Kurulu üyeleri Alanya Toptancı Hali'nde esnafları ziyaret edip referandumda Evet oyu vermeleri için destek istedi.

Aksoy: Alanya'da 'Evet' diyecek!

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Yönetim Kurulu üyeleri Alanya Toptancı Hali'nde esnafları ziyaret edip referandumda Evet oyu vermeleri için destek istedi.

27 Mart 2017 Pazartesi 20:49
Aksoy: Alanya'da  'Evet' diyecek!


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, 18 Mart'ta yapılan MHP Alanya İlçe Kongresi'nde tek aday olarak girdiği seçimde seçilerek güvenoyu alan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ı ziyaret edip hayır olsun temennisinde bulundu. Aksoy, Türkdoğan ve MHP Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Alanya Toptancı Hali'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirip 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği referandumunda Evet oyu kullanmaları konusunda destek isteyip, MHP Genel Merkezi tarafından hazırlattırılan Evet broşürlerini dağıttı. Aksoy, "Öncelikle Alanya İlçe Kongremizi 18 Mart'ta yaptık. Sayın Mustafa Türkdoğan Bey yeniden yüksek bir katılım ile güven tazelediler. Bizde o sebeple kendilerini tebrik ettik, yeni dönemde kendilerine başarılar diliyoruz. 16 Nisan'da yüce Türk milleti sandığa gidecek ve bir karar verecek. O sebeple de bugün Alanya'da vatandaşlarımızı, esnaflarımızı elimizden geldiği ölçüde ziyaret ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki ülkenin bu içerisinde bulunduğu hassas ve nazik bir süreç içerisinde Sayın Genel Başkanımız ve başkanlık divanı bir karar aldı. Ülkenin ve Türklüğün bekası için Evet diyoruz. Millet için, cumhuriyet için Evet diyoruz. Alanya'dan edinmiş olduğumuz izlenimler neticesinde milletimiz bizi sıcak bir ilgi ve alaka ile karşılıyorlar. Onlarda bir 15 Temmuz sürecini hep beraber birlikte yaşadık. Bu devletin devamlılığı noktasında kararlarının Evet olacağı kanaatindeyiz" dedi. Aksoy ayrıca 8 Nisan Cumartesi günü Antalya'da miting yapmaya gelecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin programına tüm Alanya halkını davet etti. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 27.03.2017 20:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81