Ak Parti 18 yaşında

14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti bugün 18 yaşına girdi.

Ak Parti 18 yaşında

14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti bugün 18 yaşına girdi.

14 Ağustos 2019 Çarşamba 17:48
Ak Parti 18 yaşında


Siyaset sahnesine Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde2001 yılında giren AK Parti, yenilikler ve seçim zaferleri ile dolu bir 17 yılı geride bıraktı. 3 Kasım 2002 yılındaki seçimlerden itibaren girdiği tüm seçimlerde birinci parti olarak çıkan AK Parti, 18 kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Sosyal medya üzerinden #YaşımızHep18 etiketi ile paylaşım yapan Başkan Toklu’ya tüm Alanya’dan destek geldi. Paylaşımlar Türkiye genelinde sosyal medyada günün en çok paylaşılan gündemi oldu.
Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu da 18. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bazı mesajlar verdi. Başkan Toklu, AK Parti sevdalarının 18 yıldır devam ettiğini belirterek, “Türkiye sevdasıyla yaşımız hep 18 diyor ve partimizin kuruluşunun 18. yıl dönümünü kutluyorum. 18 yılda acısıyla tatlısıyla bu ülkeye hizmet etmek için var gücümüzle çalıştık ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Büyük Türkiye, hedefi ile yolumuzdan dönmeyeceğiz. Adeta ikinci evimiz olan Ak Parti’ye sevdamız da sürecek. 2023 ve 2071 hedefleri ile ülkemizi daha ileriye götürebilmek için Ak Parti olarak çalışmalarımızı daha hızlı bir şekilde sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde nice yıllara diyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81