AK Gençlik'te nöbet değişimi

AK Parti Gençlik Kolları bugün kongreye gidiyor. Alanya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek kongrede Başkan Cemal Yeniacundan koltuğu Alaattin Işık devralacak.

AK Gençlik'te nöbet değişimi

AK Parti Gençlik Kolları bugün kongreye gidiyor. Alanya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek kongrede Başkan Cemal Yeniacundan koltuğu Alaattin Işık devralacak.

16 Ocak 2015 Cuma 03:24
AK Gençlik'te nöbet değişimi
Ak Parti Gençlik Kolları bugün kongreye gidiyor. Alanya Kültür Merkezi'nde saat 14.00'de yapılacak olan kongrenin tüm hazırlıkları tamamlandı. Kongrede Cemal Yeniacun'dan koltuğu Alaattin Işık devralacak. Kongre öncesi bir basın açıklaması yapan Yeniacun ve Işık tüm Alanya halkını ve gençliği kongreye davet etti. Ak Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları olarak yoğun bir dönemden geçtiklerini kaydeden Yeniacun, "Ben görevi bırakma kararı aldıktan sonra 3 tane arkadaşımız Antalya ve Ankara'ya görüşmeye çağrıldılar. Üçü de gayet başarılı, partimize emek vermiş insanlardı. Hem Genel Merkezimiz hem de il Teşkilatımız üçünü de seçmekte zorlandıklarını belirttiler. En sonunda Alattin Işık arkadaşımızı uygun gördüler. Her ne kadar Alaattin başkan seçilmiş olsa da diğer iki arkadaşımızı da bu dönemde gösterdikleri erdemli hareketlerden dolayı tebrik ediyorum. AK Parti kimliğine yakışır harekette bulundular. Bugün saat 14.00'de Alanya Kültür Mekezi'nde Gençlik Kongremiz var. Tüm halkımız ve tüm üyelerimiz davetlidir" dedi.
"HELALLİK İSTEDİ"
Gençlik Kolları Kongresinin bir karnaval havasında olacağını ifade eden Yeniacun, "Hazırlıklarımız yaklaşık 3 haftadır devam ediyor. Delegelerimize ulaştık. Orada büyük bir kalabalık olacak. Bizde en az ana kademedeki büyüklerimiz gibi siyasette var olduğumuzu göstereceğiz. AK Gençlik'e ne kadar yoğun bir istek olduğunu göstermek istiyoruz" diye konuştu. Yeniacun şu ifadeleri kullandı: "Görevi devraldığım Mustafa Toklu'dan, Alanya Koordinatörümüz Hüseyin Güney ve İlçe Başkanımız Mustafa Berberoğlu'ndan helallik istiyorum. Kendilerinden çok şey öğrendim. Ayrıca bütün AK Gençliğe teşekkürler ediyorum. Onlara hakkımı helal ediyorum ve onlardan da haklarını helal etmesini istiyorum."
"BÜTÜNLEŞTİRİCİ BİR PARTİYİZ"
AK Parti Genel Merkezi tarafından göreve layık görüldüğünü söyleyen Işık, "Süreç boyunca desteğini esirgemeyen herkesten Allah razı olsun.Gökay Daşdelen ve Yılmaz İçmen kardeşlerimden de Allah razı olsun. Diğer partilerde nasıl bölünmeler yaşandığını herkes görüyor. Parti içinde de Alanya'da da nasıl bütünleyici bir parti olduğumuzu her dalda gösterdiğimize inanıyorum. Bugün saat 14.00'da Kültür Merkezi'nde bir şölen havasında geçecek olan kongremize herkesi davet ediyorum. Derdimiz hizmet artık derdimiz gençlik. Gençliğin bu siyaset arenasında forma girme zamanı geldiğini düşünüyorum. Bunun için gecemizi gündüzümüze katarak köy köy, belde belde mahalle mahalle çalışacağız. Gençlere ulaşacağız. Fikirlerimizi bütün arkadaşlara yansıtacağız. Allah bizi çıktığımız bu yolda mahçup etmesin" şeklinde konuştu.
 
Son Güncelleme: 16.01.2015 03:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81