'Yücel üretken hizmet sunuyor'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu ve MHP Yönetimi Elikesik Mahallesi'nde vatandaşları dinledi.

'Yücel üretken hizmet sunuyor'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu ve MHP Yönetimi Elikesik Mahallesi'nde vatandaşları dinledi.

02 Şubat 2017 Perşembe 20:58
'Yücel üretken  hizmet sunuyor'
Toplantıda vatandaşlara hitap eden Başkan Türkdoğan, "Bilindiği üzere ülkemiz ve bölgemiz hassas bir süreçten geçiyor. 2016 yılı içerisinde yaşanan bir takım elim hadiseler hem ülke genelinde hem de Alanya'mızda ciddi anlamda ekonomik, sosyal sorunların yaşanmasına sebebiyet vermiştir. 2015 yılının Temmuz ayından itibaren bir takım emperyalist dış güçler tarafından sistemli bir şekilde PKK, İŞİD ve FETÖ'nün Türkiye'ye diz çöktürmek, Türkiye'yi bölüp parçalamak için terörü arttırdığına hep beraber şahit olduk. 2010 yılında Türkiye'de bir referandum süreci yaşandı. Bugün ki 15 Temmuz darbesinin alt yapısını oluşturan yasalar kanunlar bu referandumda geçirildi. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak o zaman biz hayır diyorduk. O dönem Fethullah Gülen ölüler bile mezardan kalksın evet oyu kullansın diyordu bunu hepiniz hatırlıyorsunuz. Bizler ise hayır dedik" dedi.
'BAŞKANIMIZ VAR GÜCÜYLE ÇALIŞIYOR'
Alanya'yı ilgilendiren yerel konularla ilgili de konuşan Başkan Türkdoğan, "Allah'a şükürler olsun ki Alanya'mızda Milliyetçi Hareket Partisi'nden bir Belediye Başkanımız var. Başkanımız Adem Murat Yücel'in sizlere selamlarını getirdik. Milliyetçi Hareket Partili Alanya Belediyemiz ve Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel özellikle kırsal mahallelerimizin sorunlarını giderebilmek, bir nebzede olsa kanayan yaralara merhem olabilmek için var gücü ile her türlü olumsuzluğa rağmen hizmetlerini aksatmayarak üretken hizmet anlayışıyla belediyeciliğini devam ettiriyor" dedi. Toplantıya ayrıca Elikesik Mahalle Muhtarı Yusuf Boz'da katıldı. Toplantıda Elikesik halkı merak ettiği ve mahallelerine yapılmasını istediği hizmet ve projeleri Başkan Türkdoğan ve Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu ile paylaştı. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 02.02.2017 20:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81