'Ülkücülük MHP'de olur'

'Ülkücülük MHP'de olur'

26 Kasım 2017 Pazar 20:41
'Ülkücülük MHP'de olur'
MHP Alanya İlçe Teşkilatı, Kurucu Lideri merhum Alparslan Türkeş’in 100’üncü yaşı için Alanya Kültür Merkezi’nde fotoğraf sergisi açtı.
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı, Kurucu Lideri merhum Alparslan Türkeş’in 100’üncü yaşı için Alanya Kültür Merkezi’nde fotoğraf sergisi düzenledi. Cumartesi günü saat 16.00’da Türkeş'in fotoğraflarından oluşan fotoğraf sergisinin açılışa katılım oldukça yoğun oldu. Açılışa Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Alper Karaduman, 23. dönem milletvekili Hüseyin Yıldız ve  partililer katıldı. Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program dua okunmasıyla devam etti. Programda konuşan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "1969'dan bugüne kadar MHP ve ülkü ocakları ile mücadelemiz devam ediyor. Kapısında nöbet tutma nail olmuş belki de son nesiliz. MHP Türk milletinin direnç noktası olmuştur. Hepiniz bir Türk bayrağısınız. Bayrağı düşürmeyin,  lekelemeyin. Başbuğ, ülkücülük MHP'de olur. Başka yerde ülkücülük Yahudi dükkanında asılı besmeleye benzer” demiştir. Türkeş'in arkasında olmaya her zamankinden daha azimli olarak devam edeceğiz. Türkeş'ten bayrağı devralan Bahçeli'nin izinde olmaya devam edeceğiz" dedi. 
'HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYUYORUM'
Başkan Yücel de,  "Bizim kültürümüz, ortak değerlerimiz var. Türkeş partimizin lideri. Bu parti altında memlekete hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum" diye konuştu. Daha sonra ziyarete açılan sergi ziyaretçiler tarafından gezilerek fotoğraflar incelendi.
Son Güncelleme: 26.11.2017 20:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81