'Ülkücülerimiz sabretsin'

Alanya Belediye Meclisi’nin eski MHP’li üyelerinden işadamı Cemal Palamutçu, MHP İlçe Başkan Adayı olan dört ismin de bu görevi başaracak kapasitede olduğunu belirtti. Palamutçu, “Delege olamadığı için üzülen, isyan eden ülkücülerimiz sabretsin, sözlerine dikkat etsin, bir sonraki kongreyi beklesin” dedi

'Ülkücülerimiz sabretsin'

Alanya Belediye Meclisi’nin eski MHP’li üyelerinden işadamı Cemal Palamutçu, MHP İlçe Başkan Adayı olan dört ismin de bu görevi başaracak kapasitede olduğunu belirtti. Palamutçu, “Delege olamadığı için üzülen, isyan eden ülkücülerimiz sabretsin, sözlerine dikkat etsin, bir sonraki kongreyi beklesin” dedi

03 Ocak 2015 Cumartesi 03:57
 'Ülkücülerimiz sabretsin'
 
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Alanya’daki önemli simalarından, 2009-2014 dönemi Alanya Belediye Meclis Üyesi işadamı Cemal Palamutçu, 11 Ocak Pazar günü Alanya Belediye Düğün Salonu’nda yapılacak MHP İlçe Kongresi sürecini değerlendirdi. Palamutçu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Demokrasilerin vazgeçilemez unsurlarından olan siyasi partiler ve onların teşkilatları halkın emrinde halkın yararına çalışan kurumlardır. Bu kurumların içinde zaman zaman yönetici olma yarışları olması doğaldır ancak bu süreçlerde kırıcı olmamalı, ilerde yine aynı kişilerle birlikte politika üretileceğinin farkında olunmalıdır. MHP Alanya İlçe Teşkilatı’nın yaklaşan kongresi bu anlamda bir yarışa sahne olmaktadır. İlçe Başkanı olmak arzusunda olan şimdilik dört değerli ülkücü kardeşimiz tatlı bir yarış içindedirler" dedi. 
 
‘DÖRT İSİM DE BU GÖREVİ BAŞARIR’
Palamutçu, "Seviye anlamında bir eksiklik ve yanlışlık oluşturmadan, birbirinden değerli delegeleri gerek bizzat ziyaret ederek, gerekse telefonla ulaşarak çalışmalarına devam etmekteler. Dört arkadaşımız da makama liyakat noktasında yeterli ve donanımlılar, yolları açık olsun, Allah (cc) yar ve yardımcıları olsun. Delege sayısı kurallara ve tüzüğe bağlı olarak sınırlıdır. Her ne kadar tüm üye arkadaşlarımız delege olma hakkına ve yeterliliğine sahip olsalar da, her üyenin delege olma şansı bulunmamaktadır. Bu durumda sabırlı ve dirayetli olmalı, bu kongrenin en son kongre olmadığının farkında olarak partimizin şerefli üyeliğine devam etmeli, ilerleyen süreçte görevlere hazır bulunmalıdırlar. MHP bünyesinde hiç kimse diğerinden korkmaz, hiç kimse bir makam uğruna bencillik yapmaz" dedi. 
 
ÖNCE TÜRKİYE SONRA MHP ANLAYIŞI!
Palamutçu, "‘Ben olmazsam olmaz’ şeklinde bir davranış sergileyenler MHP’li midir, yoksa değil midir, değerlendirmek gerekir. Hiç unutmayalım! Başta Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere, tüm ülkücüler ‘Önce ülkem, sonra partim, en sonunda ben’ diyen ve bu felsefeyle hareket eden insanlardan oluşan nezih bir topluluktur. Böyle bir topluluğun üyesi olma şerefini taşıyan arkadaşlar bu topluluğun kurallarına göre hareket etmeli, teşkilata ve onun başına kesin saygılı olmalı, dikkatli davranmalıdır. Söylemleriyle böyle büyük bir camiayı incitme gafletine düşülmemelidir. Lider, doktrin, teşkilat ve ülkücüler ne demek istediğimizi bilirler. 11 Ocak’ta yapılacak MHP Alanya İlçe Kongresi’nin birlik ve beraberliğimizi perçinlemesi anlamında hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi. 
 
Son Güncelleme: 03.01.2015 03:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81