'Türel'in çalışması Bakana ders olsun!'

Alanya Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Erkan Demirci, geçtiğimiz hafta 5 farklı ülkede tanıtım çalışması yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in yaptığı çalışmalarla ilgili konuştu.

'Türel'in çalışması Bakana ders olsun!'

Alanya Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Erkan Demirci, geçtiğimiz hafta 5 farklı ülkede tanıtım çalışması yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in yaptığı çalışmalarla ilgili konuştu.

26 Haziran 2016 Pazar 19:55
'Türel'in çalışması  Bakana ders olsun!'
Alanya Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Erkan Demirci, geçtiğimiz hafta 5 farklı ülkede tanıtım çalışması yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in yaptığı çalışmalarla ilgili konuştu. Demirci, "Sayın Türel'in doğrudan kendi görevi olmamasına rağmen gösterdiği çabanın bu sene değil ama gelecek sene için Antalya turizmine fayda sağlamasını ve ayrıca Turizm Bakanlığı'na da ders olmasını umuyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Alanya Belediye Meclis Üyesi Erkan Demirci, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in geçtiğimiz hafta Almanya, İsveç, Norveç, Danimarka ve Avusturya'da yapmış olduğu çalışmalarıyla ilgili konuştu. Demirci "Büyükşehir belediye başkanı Sn. Menderes Türel'in Antalya Destinasyon Tanıtım Projesi kapsamında takip edebildiğim kadarıyla Almanya, İsveç, Norveç, Danimarka ve Avusturya'da yapmış olduğu tanıtım projelerini iyi niyetli ancak geç kalınmış girişimler olarak değerlendiriyorum. Doğrudan kendi görevi olmamasına rağmen gösterdiği çabanın bu sene değil ama gelecek sene için Antalya turizmine fayda sağlamasını ve ayrıca Turizm Bakanlığı'na da ders olmasını umuyorum" dedi.

'FUTBOL TAKIMLARI VE BASKETBOL ORGANİZASYONLARINA SPONSOR OLUNMASI LAZIM'
Turizmin son dakikada yapılacak müdahalelerle kurtarılebilecek bir sektör olmadığını söyleyen Demirci, "Uzun yıllara dayalı bir planlama ve oluşturulacak güvenilir turizm ülkesi imajı çok önemlidir. Modern ve güvenilir ülke imajınının oluşmasında en tepedeki yöneticilerimizin açıklamaları, icraatları, güvenlik ve tanıtım faaliyetleri birinci derecede, acenta, otel, esnaf ve turist arasındaki beşeri ilişkiler ikinci derecede önemli unsurlardır. Modern ve güvenilir bir turizm ülkesi imajının oluşturulması hükümetin ve Turizm Bakanlığı'nın öncelikli görevidir. Büyükşehir belediye başkanı Antalya turizmi adına iyi niyetle birşeyler yapmaya çalışıyor ama keşke bu ülkenin Turizm Bakanlığı da göstermelik tanıtımlar ve fuar organizasyonları yerine doğru yerlerde ve doğru zamanlarda yazılı ve görsel basına reklam ve röportajlar vermeyi, hedef ülkelerin en çok izlenen tv'lerinde tanıtım videoları yayınlatmayı, büyük futbol ve basketbol organizasyonlarına hatta olimpiyatlara ülkemiz turizmi adına sponsor olmayı becerebilse" diye konuştu.

- Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 26.06.2016 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81