'Taşlar bağlı köpekler serbest'

MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar ve CHP Meclis Üyesi Erkan Demirci, ülkede hafta sonu meydana gelen olaylar ile ilgili açıklamalarda bulundular.

'Taşlar bağlı köpekler serbest'

MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar ve CHP Meclis Üyesi Erkan Demirci, ülkede hafta sonu meydana gelen olaylar ile ilgili açıklamalarda bulundular.

26 Ekim 2014 Pazar 22:39
'Taşlar bağlı köpekler serbest'
Türkiye hafta sonuna kötü uyandı. Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan 3 asker şehit oldu. Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini Eskişehir'e geziye götüren midibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 8 öğrenci öldü, şoför ve 18 öğrenci yaralandı. Öte yandan bölgede yaşanan şiddetli fırtına ve sağanak yağış nedeniyle ağaçlar köklerinden söküldü, evlerin çatıları uçtu, ev ve işyerlerini sular bastı ve can ve mal kayıpları yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Meclis Üyesi Şehir Plancısı Erkan Demirci, ülkede yaşanan olaylar ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Demirci, "Hiçte güzel bir hafta sonu olmadı, ateş düştüğü yeri yakıyor. Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum. Sonra kaza sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencilerine rahmet geride kalanlara sabır diliyorum. Ayrıca bölgemizde yaşanan şiddetli yağış ve fırtınada zarar gören tüm ev ve işyeri sahipleri ile üreticilere geçmiş olsun diyorum. Son olarak tüm bu olayların sorumlularını vicdanlarıyla baş başa bırakıp, gereği için yüce Türk adaleti ve hükümetine değil, Allah'a havale ediyorum" dedi.
"NE ZAMANA KADAR SÜRECEK"
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan 3 askerin şehit olması ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar, "Yüksekova'da üç Mehmet’imize daha kıydılar. Hem de şehrin ortasında. Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları Cennet olsun. Allah ailelerine ve yüce Türk Milleti'ne sabır versin. Nereye kadar, ne zamana kadar bu böyle devam edecek. Taşları bağlayıp köpekleri serbest bırakan bu iktidarın iktidarsızlığı ne zamana kadar sürecek. Bu millet bu ihaneti ne zamana kadar duygusuzca izleyecek" diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 26.10.2014 22:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81