'Söz halkta'

CHP'nin 29 Mart'ta gerçekleştirdiği önseçimde Antalya'da Deniz Baykal'ı da geride bırakarak 1'nci olan Niyazi Nefi Kara Alanya İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Kara, "Halkın iktidarını kuracağız. Üreten bir Türkiye dedik sözün halkta olduğu bir ülke dedik. Biz yürüyeceğiz halk yürüyecek, biz söyleyeceğiz halk söyleyecek" dedi.

'Söz halkta'

CHP'nin 29 Mart'ta gerçekleştirdiği önseçimde Antalya'da Deniz Baykal'ı da geride bırakarak 1'nci olan Niyazi Nefi Kara Alanya İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Kara, "Halkın iktidarını kuracağız. Üreten bir Türkiye dedik sözün halkta olduğu bir ülke dedik. Biz yürüyeceğiz halk yürüyecek, biz söyleyeceğiz halk söyleyecek" dedi.

09 Nisan 2015 Perşembe 01:36
'Söz halkta'
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) geçtiğimiz günlerde yapılan ön seçiminde birinci olarak herkesi şaşırtan ve önceki gün YSK'ya teslim edilen milletvekili listesinde birinci sıradan Antalya Milletvekili Adayı olan Niyazi Nefi Kara dün Alanya'ya gelerek partililerle buluştu. Antalya'nın tüm ilçelerini tek tek gezerek teşekkür ziyaretlerinde bulunan Niyazi Nefi Kara'yı CHP İlçe Binasında Şengül Yeşildal, yönetimi, Antalya Milletvekili Aday Adayları ve çok sayıda partili karşıladı. Ziyarette ilk sözü İlçe Başkanı Yeşildal aldı. Yeşildal, "Antalya CHP tarihinde deyim yerindeyse tarih yazan bir arkadaşımız teşkilatımızda. 1973 yılından bu yana hep liste başı olmuş, Antalyamızın ve Türkiye'nin gururu, 2. kurucu genel başkanımızdan bile daha fazla oy alarak tarih yazan bir kişiden bahsediyoruz. Bu bir tesadüf değil. Sosyal bilimcilere tez olabilecek bir başarının öyküsü. Başarısının sırrı ideolojisine sahip çıkması ve insanları sevmesidir. Bütün Antalya'dan oy alması arkasındakilerin de başarısıdır. CHP'li üyeler çok bilinçli bir seçim yaptı. Kendisi ilçe başkanı seçildiğim gün beni arayarak "Bizim konumumuzu kullan" dedi. Partili partisiz ne kadar hasta gönderdiysek hepsine yardım eli uzattı. 6 sene önce benim ameliyatımı da yapmıştı. Onun bu başarısı dünyadaki tüm sosyal demokratların dikkatini çekti. TBMM'de de aynı başarıyı sürdüreceğinden kuşkumuz yok" diyerek sözü Niyazi Nefi Kara'ya bıraktı.
 
'ADAYI ÇUVALDAN ÇIKARMIYORUZ'
Yeşildal ve kendisine destek veren herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kara, "Önseçim sürecinden sonra bir heyecan yaşamaya daha da başladık bu herkeste yaşanıyor. Halk kendi adayını seçiyor. Birileri gibi çuvaldan çıkarmıyor. Çuval demokrasisi değil halkın demokrasisi gerçekleşti. Sizler gerçekten tarihi kararlar verdiniz. Başkanımın dediği gibi belki bir 73-77 heyecanı yaşayacağız. Sağduyulu ama sol söylemlerimizle devam edeceğiz. Geçmişimize sahip çıkacağız mesajımızı verdik İsmet Paşa'nın askeri olan dedemden bu yana CHP'liyiz. Sizleri 7 Haziran'da müthiş bir demokrasi şölenine hazırlıyoruz. Bu karanlık taşeron yapıdan birlikte kurtulacağız" dedi.
 
'ÖZÇELİK BENİM VEKİLİM'
Ülke gündemi ile ilgili açıklamalarına devam eden Kara, "Ülkeyi karanlığa boğdular. Sadece o kadar da değil, o karanlık güçler ülkenin en güvenli yeri olması gereken adliye sarayını basıp insanları katlettiler. Baktılar olmuyor gündemi değiştiremiyorlar Fenerbahçe'nin aracına ateş ettirdiler. Gözleri hiç bir şey görmüyor. İktidar hırsı gözlerini kör etmiş durumda. Ama bu iktidar hırsı gerici, baskıcı, faşist, gerici ve yobaz bir hırs. İç güvenlik yasası çıkardılar hepimiz şüpheliyiz şu anda. Ama asıl şüpheli olan o arsız hırsız ve namussuzların oluşturduğu iktidar yapısıdır. Bu ülkeyi soyup soğana çeviren o iktidarda bulunanlardan hesabını soracağız. Biz bu ülkenin CHP olarak umudu haline geldik. Halkın iktidarını kuracağız dedik ve birlikte başarmak için yola çıktık. Üreten bir Türkiye dedik sözün halkta olduğu bir ülke dedik. Biz yürüyeceğiz halk yürüyecek, biz söyleyeceğiz halk söyleyecek. Murat Özçelik kardeşimle birlikte yola çıktık. O benim vekilimdir dedi.
 
Son Güncelleme: 09.04.2015 01:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81