'Son gün bile açıklayabilirim'

'Son gün bile açıklayabilirim'

03 Ağustos 2017 Perşembe 21:42
'Son gün bile  açıklayabilirim'
CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, İlçe Kongresi öncesinde oy kullanacak olan delegelerin 29 Ağustos Cumartesi günü mahallelerde seçimlerinin başlayacağını açıkladı. Aday olup olmayacağı ile ilgili de bilgi veren Takavut, "Ben şuanda ilçe başkanıyım. Benim görevim partimi kongreye en iyi şekilde götürmek. Ben başkan adaylığımı en son gün bile açıklayabilirim. Yönetimim ile görüştükten sonra kararımı vereceğim" dedi. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı'nda kongre de oy kullancak delegelerin seçimleri 29 Ağustos Cumartesi günü başlıyor. Alanya'daki tüm mahallelerde delegeler seçilecek. Konuyla ilgili bilgi veren CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, "Kongre sürecimiz başladı. Muhtarlık bölgesi delege ve parti içi ön seçmen seçimlerinin başlangıcı 29 Ağustos Cumartesi günü. 24 Eylül pazar günü ise bitiyor. Bunula ilgili bu delege seçimlerinde görev alan arkadaşlarla yer ve saatlerini belirledik ve kamuoyu ile paylaştık. Bu belirlenen mahallelerde hem kongre delegesi hem de ön seçmen delegesi seçilecek. İlçe kongre sürecimiz ise 30 Eylül'de başlıyor, 6 Kasım'da sona eriyor. Bununla ilgili de yönetim kurulu ile almış olduğumuz kararı İl Teşkilatımıza bildireceğiz onların uygun gördüğü bir tarihte ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz" dedi. 
'YÖNETİMİMLE GÖRÜŞECEĞİM'
İlçe Kongresi'nde aday olup olmayacağı ile ilgili de bilgi veren Takavut, "Ben şuanda ilçe başkanıyım. Benim görevim partimi kongreye en iyi şekilde götürmek. Ben başkan adaylığımı en son gün bile açıklayabilirim. Daha yönetimim ile de bu konuyu görüşmedim. Onlarla da görüştükten sonra kararımı kamuoyu ile paylaşacağım" diye konuştu. - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 03.08.2017 21:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81