'Sıkmadık el bırakmıyorum'

Antalya Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mali Müşavir Hüsnü Akçalıoğlu, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

'Sıkmadık el bırakmıyorum'

Antalya Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mali Müşavir Hüsnü Akçalıoğlu, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

27 Mart 2015 Cuma 02:42
 'Sıkmadık el bırakmıyorum'
 
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya Milletvekili Aday Adayı Mali Müşavir Hüsnü Akçalıoğlu, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Alanya'da doğup büyüyen ve bundan sonrada Alanya'da yaşamaya devam edecek olan Akçalıoğlu, çevreyi tanıma avantajını çok iyi kullanıyor ve sıkmadık el, ulaşmadık ev, dinlemedik vatandaş bırakmıyor. Devletin üst kademesinde Milletvekili olmak için avantadan, saha da çalışmadan kulis yapanlara inat halkla iç içe olduğunu belirten Ak Parti Aday Adayı Hüsnü Akçalıoğlu “Milletvekili olmak için önce yaşadığın çevreyi iyi tanıyacaksın. Ama bakıyorum ki, bazı Aday Adayı arkadaşlar avantadan, vekil olabilmek için üst kademelerde torpil peşindeler. Bunları halk görüyor ve yakından takip ediyor” dedi.
 
'AKÇALIOĞLU SIKMADIK EL BIRAKMIYOR'
Dünde seçim çalışmaları için bir dizi ziyaret turunda bulunan Akçalıoğlu sırasıyla önce Alanya ekonomisi ve istihdamına yıllardır önemli katkılar sunan Durdahanoğlu firması yetkilileri ve ata dostları Nurullah, Mevlüt ve Mehmet Durdahanoğlu kardeşleri ziyaret etti. Kendilerine Alanya'ya sağladıkları katma değerden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Akçalıoğlu, Okurcalar Pazar esnafı, Yeşilöz Mahallesinden Hüseyin Barcın ve Konaklı Mahallesi değerli büyüğü Fatma Peker’in cenazesi ve taziyelerine katılarak. “Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun” şeklinde güzel dileklerde bulundu.
 
Son Güncelleme: 27.03.2015 02:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81