'PAZARTESİ AÇIKLIYOR'

Başkan Yücel, kamuoyunun ve muhalefetin merak ettiği Alanya’nın nasıl yönetileceği sorusunun cevabı için randevu vererek “Pazartesiyi bekleyin” dedi.

'PAZARTESİ AÇIKLIYOR'

Başkan Yücel, kamuoyunun ve muhalefetin merak ettiği Alanya’nın nasıl yönetileceği sorusunun cevabı için randevu vererek “Pazartesiyi bekleyin” dedi.

17 Nisan 2014 Perşembe 23:08
'PAZARTESİ AÇIKLIYOR'
HALK MERAK EDİYOR
Seçimlerin üzerinden iki haftadan daha fazla bir zaman geçmesine rağmen Büyükşehir Yasası ile yönetimsel ve coğrafi olarak değişim yaşayan Alanya’nın nasıl yönetileceği ve hangi hizmetin hangi belediyeden geleceği konusunda yönetim şemasının açıklanmaması ve somut bir adımın atılmaması Ak Partili ve CHP’li meclis üyelerinin tepkisine neden olurken kamuoyu tarafından en çok merak edilen konu oldu. 
YÜCEL’DEN İLK AÇIKLAMA
CHP’li Meclis Üyesi Gökhan Sipahioğlu, “Yönetim şeması kamuoyu ile paylaşılsın ve biz de katkı sağlayalım” derken Ak Partili Meclis Üyeleri konu üzerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile görüşmek için hazırlanıyor. Görevi devraldığı 7 Nisan Pazartesi’nden beri ziyaretçi ağırlamayı sürdüren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, konu hakkında dün bir açıklama yaptı. 
CEVAP İÇİN GÜN VERDİ
Ziyaretçileri nedeniyle dün encümen toplantısını rutin saatinden daha geç zamanda tamamlayan Yücel'e basın mensupları toplantıya girerek gündeme ilişkin soru sormak istedi. Belediye görevlileri tarafından basın mensuplarının bu isteği “Kamuoyunda merak edilen ve Ak Parti ile CHP’lilerin de sorduğu Büyükşehir Yasası ile Alanya’nın yönetim şeması nasıl olacak?” sorusu ile Yücel’e iletildi. Yücel, ise “Pazartesiyi bekleyin” yanıtını gönderdi.
TÜREL VE YÜCEL GÖRÜŞÜYOR
Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, Büyükşehir Yasası'nın ardından böyle bir geçiş döneminin yaşanmasının normal olduğunu belirterek, "İşte biz bu yüzden Antalya ve Alanya'nın aynı partiden olması gerektiğini söyledik. Bunlar düzelir ve bir uzlaşmaya varılır. Bildiğim kadarıyla Yücel ve Türel bu konuda görüşüyor. Yakında netlik kazanır. Bence sorun yok" dedi.
 

Son Güncelleme: 17.04.2014 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81