'Partimize teveccüh artıyor'

'Partimize teveccüh artıyor'

28 Kasım 2017 Salı 20:40
'Partimize teveccüh artıyor'
MHP Alanya İlçe Başkan Mustafra Türkdoğan, göreve geldiği günden itibaren partiye üye yaptığı 1071 yeni üyenin listesini dün İl Teşkilatı’na teslim etti. Yeni üyelere 9 Aralık’ta MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından Alanya’da parti rozetleri takılacak. 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan, yeni üye kayıtları ile partisini güçlendirmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden beri büyük bir önem verdiği ve parti üye sayısını bir hayli arttırdığı gözlenen Türkdoğan, yeni üye kayıtlarını dün teslim etti. Partiden ihraç edilen ve istifa edenlere rağmen her geçen gün gücüne güç katan MHP Alanya İlçe Teşkilatı'nın topla üye sayısı bin 71'e ulaştı. Dün Antalya İl Teşkilatı'na yeni listeyi teslim eden İlçe Başkanı Türkdoğan, "MHP Antalya İl Teşkilatımıza üye kayıt evraklarımızı teslim ettik. Bugün itibariyle, MHP Alanya İlçe Teşkilatımızın yeni üye kayıt sayısı 1071 Oldu. Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli'ye ve partimize teveccüh ve ilgi her geçen gün artıyor. hamdolsun." şeklinde konuştu. 
ROZETLERİ BAHÇELİ TAKACAK
Bilindiği üzere MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli 9 Aralık’ta gerçekleştireceği Alanya ziyaretinde MHP İlçe Teşkilatı’nda düzenlenecek olan törenle yeni üyelere rozetlerini takacak. – Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 28.11.2017 20:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81