'Örgütümüzün başarısıdır'

'Örgütümüzün başarısıdır'

18 Haziran 2016 Cumartesi 00:20
'Örgütümüzün başarısıdır'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Parti binasında bir açıklama yapan Takavut, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki son grup toplantısında Alanya'daki turizm sorununa ilişkin detaylı açıklamaları olduğunu ve şehrin Türkiye gündeminde hak ettiği yeri aldığını söyledi. Takavut, "Bununla birlikte CHP İl Başkanı Semih Esen'in yapmış olduğu çöp ve katı atık toplama işinin büyükşehire ait olduğu ancak çöp toplama merkezinden sızan çöp sularının kaynak sularına karıştığına ilişkin açıklama, Antalya il örgütümüzün Alanya'ya verdiği önemi ve değeri gösterdi. Alanya'nın gerek yerel gerek ulusal basında bu kadar gündemde olmasına karşın bazı partililerimizce parti yönetimimiz hakkında yapılan talihsiz açıklamalar örgütümüzde olduğu gibi ilçe başkanlığımızca da üzüntüyle karşılandı" dedi.

'ÇALIŞMALARI REKLAM ARACI OLARAK KULLANMIYORUZ'
Açıklamasına devam eden Başkan Takavut şunları söyledi: "Bilinmesi gereki ki, siyasal başları ancak topyekün bir çalışma ve kararlı bir mücadele ruhuyla mümkün. Bu bakımdan Alanya için genel merkezden ilçe başkanlığımıza kadar yapılan çalışmalar, ilçe başkanlığımızın değil, bütün örgütümüzün başarısı. Bugüne kadar kadar yaptığımız çalışmaları kendimize reklam aracı değil, görev olarak gördüğümüz için, bundan sonra da elde edeceğimiz başarıları örgütümüze atfetmeye devam edeceğiz. Ancak kamuoyunu yanıltıcı şekilde yapılan açıklamalara karşı vatandaşlarımıza bilgi verme ihtiyacını hissediyoruz.

'KONUNUN MUHATABI TÜREL OLDUĞU İÇİN İL BAŞKANIMIZ AÇIKLADI'
Genel Başkanımızın Alanya ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamaların esasını, ilçe başkanlığımızca hazırlanan ve Milletvekilimiz Niyazi Nefi Kara'ya sunduğumuz rapor oluşturmaktadır. Yine, İl Başkanımızın açıklamaları, Antalya ve Alanya'nın ortak çalışmasının ürünüdür. Konunun daha geniş yankı uyandırması ve doğrudan muhatabının Menderes Türel olması dolayısıyla açıklamanın İl Başkanlığımızca yapılması parti içi dayanışmamızın ve yerel sorunlara yönelik azami gayretimizin de göstergesidir. Biz Alanya'mız için yine var gücümüzle çalışmaya devam ededeceğiz."

- Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 18.06.2016 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81