'Meclis hızlı değil, doğru çalışsın!'

'Meclis hızlı değil, doğru çalışsın!'

06 Ekim 2017 Cuma 22:48
'Meclis hızlı değil, doğru çalışsın!'
Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, ülke gündemine yönelik konuştu. Sarıca, “ Deniyor ki, ‘Efendim Meclis yeni dönemde çok hızlı çalışacak.’ Niye? İçtüzük değiştirildi. Milletvekilleri artık öyle istedikleri zaman konuşamayacak. Konuşma hakkı alsalar bile 5 dakikadan fazla uzatamayacak. İyi de Türkiye’nin problemi zaten konuşamamak. Gazeteci konuşamıyor, akademisyen konuşamıyor, işçi konuşamıyor, işveren konuşamıyor. Artık milletvekili de konuşamayacak. Biz, Meclis’in hızlı çalışmasını değil, düzgün çalışmasını istiyoruz. Çünkü bu ülke geçmişte üzerinde yeterince düşünülmeden, konuşulmadan, alelacele çıkarılmış düzenlemelerden çok çekti” dedi.
‘DEVLET VERGİ İLE BÜYÜMEZ’
Konuşmasına devam eden Sarıca şunları söyledi: ““Algı operasyonlarında çok başarılılar; çünkü içine düştükleri her hezimeti bir zafer edasıyla sunabiliyorlar. Vergi operasyonlarında da çok başarılılar; kendi başarısızlıklarını, kendi iflaslarını, millete yükleyip bunu da vatanseverlik diye yutturmaya kalkabiliyorlar. Kimse bu millete fedakârlık dersi vermeye kalkmasın. Milletten fedakârlık bekleyenler önce kamu kaynaklarını har vurup harman savurmayı bırakmalı. Önce kendi israf ve şatafatından vazgeçmelidir. Yüzde 40 MTV vergisi maliyenin iflasının itirafıdır. Bir devlet vergi ile büyümez. Üretim ile büyür, ihracat ile büyür, sanayi ile büyür, teknoloji ile büyür, tarım ile büyür. Eğer Türkiye’nin gerçekten kalkınmasını istiyorsanız bunu, milletten fedakârlık bekleyerek değil israfı, yolsuzluğu ve yanlış yatırımları önleyerek yapabilirsiniz.”
Son Güncelleme: 06.10.2017 22:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81