'Manavgat da Evet diyor'

Alanya temaslarının ardından Manavgat'a ve Serik'e geçen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, büyük ilgiyle karşılandı.

'Manavgat da Evet diyor'

Alanya temaslarının ardından Manavgat'a ve Serik'e geçen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, büyük ilgiyle karşılandı.

10 Nisan 2017 Pazartesi 21:35
'Manavgat da Evet diyor'
Pazarda halk ve esnafla sohbet eden Bakan Çavuşoğlu, "16 Nisan'da Antalya'dan güçlü bir 'Evet' bekliyoruz" mesajı verdi. Daha sonra güçlü ve yeni Türkiye için büyük projeler yapmak gerektiğini, 15 senedir millete en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını anlatan Bakan Çavuşoğlu, içeride ve dışarıda Türk bayrağının dünyanın her yerinde dalgalanması için çalıştıklarını vurguladı.
'DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN'
16 Nisan'da beyazın üzerine 'Evet' mührünü basacaklarını ifade eden Bakan Çavuşoğlu, "Anamızın ak sütü gibi helal olacak, 'Evet'i basacağız. Türkiye güçlenecek, yoluna devam edecek. Bazı kesimlere de haddini bildireceğiz. 'Haddini bil, söz de karar da benimdir' diyeceğiz" açıklaması yaptı. Manavgat Aşağı Pazar Mahallesi'nde Pazartesi günleri kurulan halk pazarına giden Bakan Çavuşoğlu'nu AKP Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ve AKP İl Başkanı Rıza Sümer'in de aralarında bulunduğu kalabalık bir partili grubu karşıladı.
TURİSTLERLE SOHBET ETTİ
Pazaryerindeki tezgahları tek tek dolaşarak esnafla sohbet eden Bakan Çavuşoğlu, alışveriş yapan vatandaşların yanı sıra yabancı turistlerin de yoğun ilgisiyle karşılaştı, turistlerle İngilizce ve Almanca konuşarak tatillerinin nasıl geçtiğini sordu. Ziyarette sık sık tanıdıklarıyla karşılaşan Bakan Çavuşoğlu, pusetiyle birlikte kucağına aldığı Medine isimli bebeği de bir süre sevdi. Son olarak kendisine ikram edilen çayı içen Bakan Çavuşoğlu ve beraberindekiler pazaryerinden ayrılarak Serik'e geçti. Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 172. yıldönümünü kutlayan ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü'ne giderek personeli tebrik eden Bakan Çavuşoğlu, Serik'te tarım sektörü temsilcileriyle de toplantı yaptı.
Son Güncelleme: 10.04.2017 21:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81