'İsteyen gelir, çalışır'

CHP'de 'göreve devam' kararının ardından açıklama yapan Başkan Türktaş, "CHP'nin başarısını isteyen herkese kapımız açık. Çalışmak isteyen partiye gelir çalışır" dedi.

'İsteyen gelir, çalışır'

CHP'de 'göreve devam' kararının ardından açıklama yapan Başkan Türktaş, "CHP'nin başarısını isteyen herkese kapımız açık. Çalışmak isteyen partiye gelir çalışır" dedi.

17 Kasım 2014 Pazartesi 10:29
'İsteyen gelir, çalışır'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı, Cuma günü akşam saatlerinde yaptığı olağanüstü toplantıda göreve devam etme kararı almıştı. Basın mensuplarının alınmadığı toplantıda yönetim kurulu kongre isteğini değerlendirmiş ve 2 saat süren toplantı sonrasında göreve devam etme kararı alınmıştı. Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Şevki Türktaş, Yönetim Kurulunun olağan kongreye kadar göreve devam etme yönünde karar aldığını söyledi. Parti olarak 2015 Milletvekilliği seçimlerinde başarı hedeflediklerini kaydeden Türktaş, "Toplantıya Yönetim Kurulu'ndan 14 kişi katıldı. Biz seçimle geldik, seçimle gideriz. Yönetim devam kararı aldı. Bu kararı da İl'e bildiririz, gerisi onların takdirine kalmış" dedi.
"ÇALIŞMAK İSTEYEN GELSİN ÇALIŞSIN"
'CHP'nin başarısını isteyen herkese kapımız açık' diyen Türktaş, "Çalışacak olan partiye gelir çalışır.  Partinin kapısı her zaman herkese açık.  Dışarıda bıdı bıdı etmeye partinin aleyhine gitmeye gerek yok. Ülkenin şuanda birlik ve bütünlüğe ihtiyacı var, bunu herkes bilsin. Karar budur, çalışmak isteyenler gelsin çalışmamıza katkı sağlasın. Paçadan tutmaktan vazgeçsinler katkı sağlamaya bir niyet etsinler" diye konuştu.
"BAŞARIYI İSTEMEYENLER VAR"
Birkaç kişinin isteği doğrultusunda kongre olmayacağını hatırlatan Türktaş, "Biz Alanya'da geldiğimiz günden bugüne kadar CHP bünyesine bir şeyler kattığımızı düşünüyorum. Dert, bu başarıyı istemeyenler var diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. 
 
Son Güncelleme: 17.11.2014 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81