'İktidar gençlikten geçiyor'

'İktidar gençlikten geçiyor'

01 Kasım 2017 Çarşamba 20:19
'İktidar gençlikten geçiyor'
CHP Alanya İlçe Başkan Adayı Avukat Mehmet Can Karagöz, iktidar olmanın gençlikten geçtiğini belirterek: “Gençlik de klasik siyasetten fazlasını istiyor. İşte bu yüzden tam zamanı” dedi. 
 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkan Adayı Avukat Mehmet Can Karagöz, siyasi partilerin Facebook hesaplarıyla ilgili bir tespitini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Karagöz mesajında şu ifadeleri kullandı: “CHP, AKP ve MHP'nin Facebookta toplam beğeni sayısı 6 milyon 953 bin 697. Bahattin'in resmi takip sayfası Baho'nun toplam beğenisi ise 7 milyon 171 bin 310. Bu demektir ki iktidar gençlikten geçiyor, gençlik de klasik siyasetten fazlasını istiyor. İşte bu yüzden tam zamanı.” – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 01.11.2017 20:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81