'Herkese elimizi uzatıyoruz'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in başkan danışmanı ve İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, hizmet için Mayıs ayından bu yana gece gündüz ilçeler arasında mekik dokuyor.

'Herkese elimizi uzatıyoruz'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in başkan danışmanı ve İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, hizmet için Mayıs ayından bu yana gece gündüz ilçeler arasında mekik dokuyor.

02 Eylül 2014 Salı 09:58
'Herkese elimizi uzatıyoruz'
Alanya’ya da birkaç kez gelerek yapılan icraatları yerinde inceleyip yeni hizmetler için notlar alan Büyükşehir İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, bir gün Antalya’nın Manavgat İlçesine bağlı 15 köyün yaylası olan Konya sınırındaki Sülek Yaylasına giderken, ertesi gün Muğla’nın Fethiye İlçesine sınır köylerinde sorunların yerinde çözümü için çaba harcıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “Kavgayla hizmet yapılamaz” sözlerini kendisine şiar edinen İsa Akdemir, “Sayın başkanımız Menderes Türel’in söylediği (Hizmeti yerinde yapın) sözleri üzerine yollara düştük. Sayın başkanımız Türel’in liderliğinde 5 yıl halkımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Antalya’nın en dağ ilçelerinden birisi olan Gündoğmuş’ta vatandaşımızın yolunu yapabilmek için, suyunu götürebilmek için çabalıyoruz.” dedi.
DUALAT YORGUNLUĞU UNUTTURUYOR
Akdemir,  “Bizim hiçbir belediye başkanı ile sorunumuz yok, olamaz da. Zaten biz bu yola çıktığımızda Sayın Başkanımız Türel, ‘Biz herkese elimizi uzatacağız’ dedi. Şimdi biz herkese elimizi uzatıyoruz. Ancak bazı muhalefet partisine mensup belediye başkanları sırf siyaseten yaptığımız hizmetleri kötüleyip, onlara set vurmaya çalışıyorlar. Amaçları hizmet olmasın, Büyükşehir Belediyesi üzerinden Sayın Başkanımız Menderes Türel’e muhalefet olsun da ne olursa olsun mantığı var.  Ancak yolunu yaptığımız dağ başındaki bir köyde oturan bir yaşlı kadının ‘Allah razı olsun Türel’den. Onun da ayağına taş değmesin’ demesi bize tüm yorgunluğumuzu unutturuyor.” diye konuştu.
SICAK ASFALT ÜRETİM MERKEZİ
Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatı ile ilçelerdeki köylere ve yaylalara yol ve asfalt yapabilmek için iki ayrı sıcak asfalt üretim merkezi kurmak için hazırlık yapıldığını belirten İsa Akdemir, “Sayın Başkanımız Menderes Türel, Antalya’nın çocuğu olarak tüm bölgeyi çok iyi analiz yapmış birisidir. Bölgenin de adım adım sorunlarını çok iyi biliyor. 5 yıllık hizmet süremizi, başkanımızın hizmet süresi içinde sorunların hepsini planlayarak, yerinde çözerek geçireceğiz” dedi.
20 MİLYONLUK YATIRIM
İsa Akdemir bugüne kadar 20 milyonluk yatırım yaptıklarını belirterek “2014 Bütçesinde yer olmamasına rağmen Sayın Başkanımız Menderes Türel’in talimatları doğrultusunda Fen İşleri Daire Başkanlığı bütün şehre altyapı hizmeti götürmeye çalışıyor. Bunların koordinasyonu ve çalışma yerlerini ise bizler belirliyoruz” dedi.
ANKARA’DAN SADECE SAHİL GÖZÜKÜYOR
Antalya’nın Büyükşehir olmasının ardından Kepez ilçesinin ilk belediye başkanı olan İsa Akdemir, “Ankara’dan bakıldığı zaman 650 kilometrelik sahil gözüküyor. Ancak bizim halkımızın çoğunluğu ise kırsal kesimde yaşıyor. Dün köy olan bugün ise mahalle olan yerleşim yerlerindeki insanlarımız bizden hizmet bekliyor. Gazipaşa’nın bir yayla köyüne gittik, gidiş geliş 600 kilometre uzaklıkta. Yani Ankara’dan bile uzak bir yere gidiyorsunuz. Sayın Başkanımız Türel de o insanlarımızı ve hizmet beklentilerini çok iyi biliyor. Çalışmalarımız da tüm hızıyla devam edecek” dedi. 
 
Son Güncelleme: 02.09.2014 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81