'Halka hizmet, hakka hizmettir'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, dün seçim çalışmalarını Mahmutlar'da sürdürdü. Çeşitli esnaf ziyaretlerinde bulunan Aydın, "Biz hizmet partisiyiz. Biz ülkücüleri de kucaklarız sosyal demokratları da kucaklarız. Biz hepsinin oylarına talibiz. Halka hizmet hakka hizmettir" dedi.

'Halka hizmet, hakka hizmettir'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, dün seçim çalışmalarını Mahmutlar'da sürdürdü. Çeşitli esnaf ziyaretlerinde bulunan Aydın, "Biz hizmet partisiyiz. Biz ülkücüleri de kucaklarız sosyal demokratları da kucaklarız. Biz hepsinin oylarına talibiz. Halka hizmet hakka hizmettir" dedi.

08 Mayıs 2015 Cuma 07:05
'Halka hizmet, hakka hizmettir'
Ak Parti Antalya 6. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, Mahmutlar'da seçim çalışması gerçekleştirdi. Bir çok esnafı ziyaret eden Aydın, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Aydın, "7 Haziran 2015 Genel Seçimleri ile ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Bildiğiniz gibi benim doğduğum yer Manavgat, maddi ve manevi olarakta doyduğum yer Alanya. Ben Mahmutlarında eniştesiyim. Gerçekten Mahmutlarlı kardeşlerimiz bizi büyük bir sevgi ve muhabbet ile karşıladılar. Bizlerde onlara bu seçimin önemini anlattık. Hem Mahmutlarımız için hem de Alanya’mız için 7 Haziran seçimleri çok önemli olduğunu anlatıyoruz. Bu yörenin halkı zaten partimize büyük bir teveccüh gösteriyor. Ama önümüzdeki dönem daha da önemli olduğu için özellikle Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu bu yörenin insanı, Torosların insanı.  Yine aynı şekilde bize Lütfi Elvan Bakanımız Ermenek'li onu özellikle bu bölgeye gönderdiler. Çünkü biz Torosların insanlarıyız. Buralara hizmet etmemiz gerekli. Ayrıca Alanya'nın evladı Sena Nur hanım burada aday. Yine her zaman kendisini Alanyalı ve Mahmutlarlı hisseden İbrahim Aydın olarak çalışmalarımıza başladık. Güzel bir seçim kampanyası sürdürüyoruz" dedi. 
 
'HER İŞİ ÇÖZECEK BİR KADROMUZ VAR'
Aydın sözlerini şöyle sürdürdü: Tabi ki biz özellikle seçime bir ay kaldı. Sıkıntısız bir seçim kampanyası geçirmek istiyoruz.  Diğer partilere de ülkemiz adına başarılar diliyorum. Ak Parti iktidarında bir çok proje hayata geçiyor. 7 Haziran'a kadar çalışacağız.  Projelerimizi anlatacağız ve partimize destek isteyeceğiz. İnşallah bu seçimden ciddi bir oy ile çıkarsak yine güçlü bir iktidarımız olacak ve bir çok hizmet hayata geçecek. Ben şahsım olarak bu yöreyi çok iyi biliyorum 10 yıl Alanya'da işletme şeflii ve müdür yardımcılığı yaptım. Biz konulara hakimiz her işi çözecek iyi bir kadromuz var.  Bizlere destek verildiği sürece biz hizmetleri çok rahat yaparız. Biz zor olanı hemen yaparız, imkansız ise bizim için biraz zaman alır ama onu da yaparız. Çünkü para var çare var. Siyasi ve ekonomik istikrar var. Partimizin de bir istikrarı var. Partililerimiz hep diyorlar sen bizim eniştemizsin diye.  Bende onların birer abisi, kardeşi ve evlatlarıyım. Ben herkesten destek bekliyorum."
 
'ANTALYA'DA 7-8 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTACAĞIZ'
Bir basın mensubunun 6. sırada olmanızı kritik bir sıralama olarak düşünüyor musunuz? Sorusuna Aydın, "Benim için en uygun sıra burasıdır. Kalemi benim elime verip yaz deseler ben yine kendimi buraya yazardım. Çünkü zaten 6 milletvekili çıkmış burada 7’yi biz kıl payı kaçırdık. Biz burada rahat bir şekilde 6'yı çıkaracağız. Hatta 7-8 çıkartacağız. Yoksa bizim burada olmamızın bir anlamı yok ki. Ondan dolayı ben yerimi çok beğeniyorum. Burada olmam çok iyi oldu. Benim doğduğum yer Manavgat düşünün şimdi MHP'nin listesinde 2 Manavgatlı var. Ama ben Manavgat'ta da Ak Parti'nin birinci çıkacağını düşünüyorum. Çünkü her partinin kendine göre bir oy potansiyeli var" dedi.
 
'SENA NUR KARDEŞİM, ÇOK SEMPATİ TOPLUYOR'
Ak Parti'nin en iyi listeyi yaptığını belirten Aydın, "5. sırada Alanya'nın öz evladı Sena Nur Çelik kardeşimiz var. Kendisi burada doğmuş ama başörtüsünden dolayı İngiltere'de okumuş. Daha akrabalarının birçoğu Demirtaş'ta yaşıyor. Kendisi Alanya'nın öz Yörük kızı. Her gittiğimiz yerde ben burada uzun yıllar çalışmama rağmen köylere gittiğimiz zaman en çok sempati toplayan aday oluyor. Büyüğünü bilen, küçüğünü bilen ve saygı gösteren bir hanımefendi. Biz kendisi ile çok güzel işler yapacağız burada. Listemiz gayet güzel bundan daha iyi bir liste yapılamazdı. Biz hizmet ve gönül partisiyiz. Biz herkesi kucaklayan bir partiyiz. Biz hizmet partisiyiz. Biz ülkücüleri de kucaklarız sosyal demokratları da kucaklarız. Biz hepsinin oylarına talibiz. Halka hizmet hakka hizmettir. Bu işleri güzel bir şekilde yapacağız" şeklinde konuştu. Aydın daha sonra tekrar Mahmutlar'da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Aydın'a, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık, Ak Parti Milletvekili Adayı Adayı Mustafa Başak ve bir çok partili eşlik etti. 
 
Son Güncelleme: 08.05.2015 07:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81