'Gönüllerinize girmek için geldim'

AK Parti’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı olan Sena Nur Çelik, “Ben gönüllerinize girmek için geldim. Sadece oylarınızı almak için gelmedim” dedi.

'Gönüllerinize girmek için geldim'

AK Parti’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı olan Sena Nur Çelik, “Ben gönüllerinize girmek için geldim. Sadece oylarınızı almak için gelmedim” dedi.

18 Mayıs 2015 Pazartesi 02:56
'Gönüllerinize girmek için geldim'
Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Antalya'dan en genç milletvekili adayı olan Sena Nur Çelik, "Ben gönüllerinize girmek için geldim. Sadece oylarınızı almak için gelmedim" dedi. AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çelik, ilk olarak Alanya Talebeler Birliği'nin düzenlediği kermesi ziyaret ederek, kermeste görev alan vatandaşlara hayırlı işler temennisinde bulundu. Daha sonra ise Konaklı'da esnaf ziyareti yaptı. 
 
"BU TOPRAKLARIN BENİM İÇİN AYRI BİR YERİ VAR" 
AK Parti'nin Antalya'dan en genç milletvekili adayı olan Sena Nur Çelik, "Siyasi görüşü ne olursa olsun seçildiğimde ayrım gözetmeden herkes için, atarımın toprakları için çalışmak boynumun borcudur. Demirtaş'ın yeri benim için ayrı. Bütün ailem, akrabalarım burada yaşıyor. Bir Yörük kızı olarak buralara hizmet etme fırsatı bulduğum için Allah'a hamd ediyorum. Sizler beni bu göreve layık görürseniz, ben de sizlere layık olmak için var gücümle çalışacağım. Ben sizlerin oylarınızı almak için değil, gönüllerinize girmek için geldim" şeklinde konuştu. 
 
KANDİL ŞERBETİ DAĞITTI 
Seçim ofisi ziyaretinin ardından mahallede bulunan yaklaşık 200 esnafı tek tek ziyaret eden Çelik, hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafların yoğun sevgisi karşısında oldukça heyecanlanan Çelik,günü Miraç Kandili vesilesiyle Alanya merkezde yer alan Kuyularönü Camii'nde vatandaşlara kandil şerbeti dağıtarak tamamladı.
 
Son Güncelleme: 18.05.2015 02:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81