'Darbeyi halkımızın cesareti önledi'

Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Üyesi, AK Parti MKYK Üyesi Antalya Milletvekili Mustafa Köse, demokrasi için cansiperane mücadele eden vatandaşlara teşekkür ederek,

'Darbeyi halkımızın cesareti önledi'

Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Üyesi, AK Parti MKYK Üyesi Antalya Milletvekili Mustafa Köse, demokrasi için cansiperane mücadele eden vatandaşlara teşekkür ederek,

22 Temmuz 2016 Cuma 01:02
'Darbeyi halkımızın cesareti önledi'
Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Üyesi, AK Parti MKYK Üyesi Antalya Milletvekili Mustafa Köse, demokrasi için cansiperane mücadele eden vatandaşlara teşekkür ederek, Olağanüstü Hal ile bu terör örgütü üyelerinden ülkemizin çok kısa sürede temizleneceğini söyledi. AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, ülkemizi kaosa sürüklemek, demokrasiye, seçilmiş Cumhurbaşkanı ve hükümete karşı yapılan darbe girişiminin halkın cansiperane vatanı savunması ile önlendiğini belirtti.

78 MİLYON TEK YÜREK
15 Temmuz darbe girişiminin 78 milyonun tek yürek olmasını sağladığını belirten Köse, “Üniforma giymiş hainlerin gerçekleştirmek istediği darbeyi, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu, halkımızın vatanına ve demokrasiye sahip çıkma kararlılığı önlemiştir. Vatanına, milletine ve bayrağına bağlı güvenlik güçlerimizin ortaya koyduğu üstün gayret takdire şayandır. Darbeye karşı mücadele veren emniyet güçlerimize ve cuntacılara direnen askerimize teşekkür ediyorum. Bu uğurda yaşamını yitiren demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

'DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM'
“Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” diyen Köse, “Dünyada eşi benzeri olmayan bir direniş gösteren halkımıza teşekkür ediyorum. 15 Temmuz akşamı siyasi görüşü farklı milyonlar, ellerinde Türk Bayrakları ile meydanlara inerek demokrasiye sahip çıktı. Bir haftadır, Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda olduğu gibi bütün şehirlerimizde demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlarımızı kutluyorum. Bu tehlike tamamen geçene kadar, demokrasi nöbetine devam edeceğiz” diye konuştu.
Son Güncelleme: 22.07.2016 01:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81