'Borçları ödeyecek durumumuz yok'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, gündeme ilişkin konuştu.

'Borçları ödeyecek durumumuz yok'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, gündeme ilişkin konuştu.

01 Mayıs 2017 Pazartesi 23:09
'Borçları ödeyecek durumumuz yok'
"AK Partiyi kuran ekip Saadet Partisi’nden ayrılırken “yenilikçiler-gelenekçiler” diye bir ayrım yapılıyordu. Bugünse, “Saadet Partisi AK Parti’den daha özgürlükçü” diyenler var.
Kesinlikle. Çünkü farkında değiller ama çevreleri daraldı. Onlar bizden ayrılırken “yenilikçi” tabirini kullandılar. Ancak yenilikçiler gelenekçiliğe dönmediler, otoriter bir rejime doğru gittiler. Kendi korkuları, endişeleri faydalı olmalarını önlü- yor. Ülkenin gelişmesinin önünde bir engel haline geldiler. Dış politikada iflas ettiler. Ekonomide bizi bağımsız, güçlü hale getirecek ne yaptılar? Sadece hizmet yatırımları; otoyollar, köprüler, tüneller. Bunlara karşı değiliz fakat önce ülkeyi güçlendirecek yatırımlara önem verselerdi, sonra oradan kazandıklarıyla bu yatırımları yapsalardı baş tacı olurlardı. Ama borçlanarak yaptılar ve şimdi bu borçları ödeyecek durumunuz yok" dedi. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 01.05.2017 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81