'Bize iki ayrı fotoğraf gösteriyorlar'

'Bize iki ayrı fotoğraf gösteriyorlar'

31 Temmuz 2017 Pazartesi 18:04
'Bize iki ayrı fotoğraf gösteriyorlar'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Sekreteri Avukat Mehmet Can Karagöz, ülke gündemine yönelik açıklamalarda bulundu. Karagöz, "Bugün bize ülkemizde iki ayrı fotoğraf gösteriyorlar. Birincisi hero yazan tshirt giyenlerin aceleyle göz altına alındığı fotoğraf. Tipik, sıradan bir gözaltı.
İkincisi ise elinde tahra ile Atatürk heykeline saldıran kişinin fotoğrafı. Fakat bir gariplik var. Kişinin boy boy fotoğrafları çekilmiş, her açıdan poz vermiş ve ancak sonra gözaltına alınmış. En ufak bir olayda bile yaka paça alınma görüntüleri varken, bu kişi ile ilgili hiç yok. Neden?
Biliyorsunuz polisimizin güçlü bir yapılanması vardır. Bu kişinin oraya gidip eylem yapacağını çok önceden mutlaka öğrenmiştir. Normal şartlarda daha oraya yaklaşmadan alınması gerekirdi. Bu fotoğraf siyasi iradenin karar sahibi olmadığının, istikrarla ilgisinin olmadığının fotoğrafıdır. Milletin başarısız bir iktidara rağmen nasıl kendi değerlerine sahip çıktığının bir fotoğrafıdır" dedi. - Mert CANTÜRK
 
Son Güncelleme: 31.07.2017 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81