'Biz de evet için size geliriz'

CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut ve Yönetim Kurulu Üyeleri 16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesinde propaganda çalışmalarına başladı

'Biz de evet için size geliriz'

CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut ve Yönetim Kurulu Üyeleri 16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesinde propaganda çalışmalarına başladı

13 Şubat 2017 Pazartesi 22:38
'Biz de evet için size geliriz'
İlk olarak Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'i ziyaret eden Takavut, Güney'e hayır broşürü verdi. Güney'de Takavut'a 'Biz de evet kampanyasına destek istemek için size geliriz" diyerek takıldı.

16 Nisan’da yapılacak Anayasa Referandumu öncesi propaganda çalışmalarına başlayan CHP Alanya İlçe Teşkilatı Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’i ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, yönetim kurulu ve meclis üyeleri referandum ile ilgili çalışmaları hakkında Güney’e bilgiler verdi. Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ 16 Nisan’da yapılacak Anayasa Referandumu, bu ülkenin geleceği için son derece önemli,, demokrasinin vazgeçilmez unsurları içinde olan siyasi partilerin kendi düşüncelerini halka aktarmak yönünde yaptıkları çalışmalar gayet doğaldır. Bu nedenle CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavüt ve ekibine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. 16 Nisan’da halkımız en doğru kararı verecektir. Buna da herkes saygı göstermek zorunda. Tek dileğimiz, halkımızı germeden medeni bir şekilde bu süreci götürmektir. Bu süreçte başta siyasiler olmak üzere herkese önemli görevler düşmektedir" dedi. Takavut, Güney'e 16 Nisan'da ki referandumda neden hayır denilmesi gerektiğiyle ilgili bir broşür verdi. Güney de Takavut'a 'Biz de evet kampanyasına destek istemek için size geliriz" diyerek takıldı.
Son Güncelleme: 13.02.2017 22:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81