Sağlık Personeline Yönetimden Teşekkür Belgesi

Sağlık Personeline Yönetimden Teşekkür Belgesi

23 Mayıs 2024 Perşembe 11:30
Sağlık Personeline Yönetimden Teşekkür Belgesi

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler,  Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen “Bebek Dostu Hastane” ve “Bebek Dostu Yeni doğan Yoğun Bakım” denetimi sonrasında tüm birim ve bölümlerin sorumluları ile bir araya geldi.  Özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederek belge takdim etti.
Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen “ Bebek Dostu Hastane” ve “Bebek Dostu Yeni doğan Yoğun Bakım”  denetimlerinden başarıyla geçen Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Yılmaz Güler ve yönetim ekibi; denetime tabi tutulan ünitelerin birim sorumluları ile toplantıda bir araya geldi. Denetimin değerlendirildiği toplantı sonrası Başhekim Doç. Dr. Güler, birim sorumlularına tüm ekip çalışanları adına ı teşekkür belgesi verdi. Doç. Dr. Yılmaz Güler, “Bu denetimler sayesinde hastanemizden alınan sağlık hizmetlerinde eksiklerimizi ve doğrularımızı görebilmekte ve ona göre değerlendirmekteyiz. Hastanemizin aldığı bu puan tüm personelimizin özverili çalışmalarının yansımasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle hastanemiz adına emek harcayan tüm çalışanlarımıza gönülden teşekkür ederek onlara teşekkür belgesi taktim etmek istedik. “ diye konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81