Sağlık Çalışanları Turnuvada Bir Araya Geldi

Sağlık Çalışanları Turnuvada Bir Araya Geldi

31 Ekim 2023 Salı 15:34
Sağlık Çalışanları Turnuvada Bir Araya Geldi

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası açılış maçı ile başladı. Düzenlenen etkinliğin açılış maçlarına Başhekim Doç. Dr. Yılmaz Güler, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Mesut Yıldırım ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Tıbbi ve idari birimlerinden toplam 8 takımın forma giydiği turnuvada şampiyon,  kıyasıya mücadelelerle öncelikle grup müsabakalarının ardından yarı final ve final maçlarının ardından belli olacak. Turnuvada açılış konuşması yapan Doç. Dr. Güler,” Sağlık çalışanları arasındaki birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi, yorucu iş hayatındaki stresten uzaklaşmaları ve sporun teşvik edilmesi amacıyla böyle bir organizasyonda sağlık çalışanlarımızla bir arada olmak istedik. Futbol turnuvasının saha içinde centilmenlik ruhuna uygun, kıyasıya bir mücadele, saha dışında ise uzun yıllar sürecek dostluklar bırakmasını arzu ediyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum.” temennilerinde bulundu. 
Başhekim Doç. Dr. Yılmaz Güler sağlık çalışanlarını ve hekim arkadaşlarını yalnız bırakmayarak saha dışında da desteklemeye devam etti.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81