İl Sağlık Müdürü Ekingen’den Alanya’ya SÜRPRİZ ZİYARET

İl Sağlık Müdürü Ekingen’den Alanya’ya SÜRPRİZ ZİYARET

06 Şubat 2024 Salı 13:09
İl Sağlık Müdürü Ekingen’den Alanya’ya SÜRPRİZ ZİYARET

Göreve yeni atanan Antalya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Evren Ekingen,  Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler ve ekibi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Uzm. Dr. Ekingen’e Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Uzm. Dr. Emre Asiltürk ve ekibi ile birlikte Alanya İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Nadir Aldemir eşlik etti.

Hastane yönetimi tarafından Uzm. Dr. Evren Ekingen’e; ilçeye sunulan sağlık hizmetleri, hastanenin mevcut durumu, kazandırılan özellikli birimler, teknik ekipman ve donanım ihtiyaçları, bölgenin ihtiyacı olan sağlık yatırımları hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Antalya İl Sağlık Müdürü Ekingen daha sonra Başhekim Güler ve hastane yönetimi ile birlikte verilen sağlık hizmetlerini ve çalışmaları yerinde inceledi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81