Alanya’da sağlık turizminde yeni dönem başlıyor

Alanya’da sağlık turizminde yeni dönem başlıyor

17 Ocak 2024 Çarşamba 12:14
Alanya’da sağlık turizminde yeni dönem başlıyor


Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu’na katılan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, “Turizm, sağlık ve sporun merkezi olan Alanya’nın daha da gelişmesi ve uluslararası alanda tanınması için üzerimize düşenden fazlasını yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

ALKÜ bir taraftan bilimsel ve akademik çalışmalarını hızlandırırken, diğer taraftan da bilime ve bölgeye faydalı olacak iş birlikleri yapmayı sürdürüyor. İş birlikleri ve yeni projeleri yakından takip eden ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, son olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi destekleri ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ev sahipliğinde sağlık turizmi sektörünün tüm taraflarını bir araya getiren Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu’na katıldı. Rektör Türkdoğan aynı hafta içinde Erzurum Atatürk Üniversitesini de ziyaret ederek yeni iş birlikleri için Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile bir araya geldi.

Türkdoğan, ALKÜ’nün sağlık turizminde yeni bir döneme hazırlandığını vurguladı.

Türkdoğan, “Turizm, sağlık ve sporun merkezi olan Alanya’mızın daha da gelişmesi ve uluslararası alanda tanınması için ALKÜ olarak üzerimize düşenden fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Sağlık turizmi sektöründe yeni bir döneme hazırlandığımız bu günlerde ALKÜ olarak Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu’na katılarak yeni fikirler ve projeler üretmeye tüm hızıyla devam edeceğiz. Sağlık turizmi sektörünün tüm taraflarının bir araya getirilerek güncel ve başarılı uygulama örneklerinin paylaşılması, sektörün sorunlarına inovatif ve sürdürülebilir çözümler üretecek bir ortamın sağlanması açısından sarfedilen emekler için hocalarımıza ve başkanımıza gönülden teşekkür ederim” dedi.
Forumda Rektör Türkdoğan’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu ve Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz de eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81