Fuarlar başlıyor

Bu yıl Alanya’da 16-19 Ekim Alanya Auto Show Fuarı ve 23–26 Ekim Alanya Yapı Dekor Fuarları düzenlenecek. AFT Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan fuarların hazırlıkları ise başladı.

Fuarlar başlıyor

Bu yıl Alanya’da 16-19 Ekim Alanya Auto Show Fuarı ve 23–26 Ekim Alanya Yapı Dekor Fuarları düzenlenecek. AFT Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan fuarların hazırlıkları ise başladı.

08 Temmuz 2014 Salı 05:04
Fuarlar başlıyor
AFT Furacılık, ekim ayı içerisinde iki ayrı fuar gerçekleştirecağini duryurdu. AFT fuarcılık tarafından yapılan yazılı açıklama ile duryurlan fuarlar Ekim ayı içerisinde yapılacak. 16-19 Ekim tarihinde Alanya Auto Show Fuarı ve 23–26 Ekim Alanya Yapı Dekor Fuarları yer alacak. AFT Fuarcılık Genel Koordinatörü Fuat Aktaş fuarlar ile ilgili olarak; 2012 yılında gerçekleştirilen ve daha sonra bir çok fura ile İlk defa 2012 yılında otomobil fuarı ile başlayan; sonrasında Alodif fuarları ile devam eden süreçteki çalışmalarımız bize Alanya için bu tür organizasyonların önemini göstermiştir. 2012 yılından bu yana mevcut imkanlar içerisinde Alanya’da düzenlemiş olduğumuz fuarlar sayesinde yerel yöneticiler tarafından burada daha geniş ve kapsamlı bir fuar alanının hayata geçirilmesi gerektiği konuşulmaya başlanmıştır. Bu tarz söylemlerin daha yüksek sesle dile getiriliyor olması da bizlerin Alanya’nın fuar organizasyonları konusundaki düşüncelerini ve inancımızı destekleyen bir görüş olarak ortaya çıkmaktadır. Her iki fuar için de tarih; turizm ve bağlantılı sektörlerdeki hareketliliğin, sezon sonuna yansımaları dikkate alınarak Ekim ayı seçilmiştir. Daha önce düzenlenen Alodif fuarları sonrası katılımcı firmalar ile de görüşülerek değerlendirildiğinde yapı sektörüne ürün ve hizmet veren firmalar için yeni sezona hazırlık açısından bu tarihin daha uygun olduğu görüşü ortaya çıkmıştır. Katılımcı ve ziyaretçinin fuarın beklentileri karşılama ve başarıya ulaşmasında iki önemli unsuru olduğu bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçen fuarlarda ziyaretçi sayısının beklentinin altında kalmasının sebepleri de değerlendirilerek ziyaretçi sayısı ve etkinliğini arttırmaya yönelik alternatifler planlanmaktadır. Katılımcı firmalar ve meslek odaları ile birlikte yapılacak görüşmeler sonucunda; fuar süresince sektörle ilgili seminer ve paneller düzenlenerek etkinliğin artırılması sağlanacaktır. Sektörel dernekler ve meslek odaları ile görüşülerek fuarda yer verilecek, çalışmalarını katılımcı ve ziyaretçilere aktarma olanağı sağlanacaktır. Alanya’da düzenlenen fuarların Alanya’nın fuarı olması düşüncesi ile yerel yöneticiler, meslek odaları, basın ve medya mensupları tarafından da benimsenmiş olmasının verdiği güç ile çalışmalarımıza inançla devam ediyoruz.
Son Güncelleme: 08.07.2014 05:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81