Albimo yeni ürünlerini tanıttı

Alanya'da 1998 yılında kurulan Albimo Mobilya, 2015 lansmanını cuma günü Long Beach Hotel'de gerçekleştirdi.

Albimo yeni ürünlerini tanıttı

Alanya'da 1998 yılında kurulan Albimo Mobilya, 2015 lansmanını cuma günü Long Beach Hotel'de gerçekleştirdi.

26 Ekim 2014 Pazar 21:02
Albimo yeni ürünlerini tanıttı
Albimo Mobilya, 2015 yılı ürün tanıtım lansmanını Long Beach Hotel'de yaptı. Lansmana İnegöl Kaymakamı Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF)Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, Albimo Mobilya’nın tanıtım yüzü Türkiye ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak ile bayi temsilcileri ve Albimo ailesi katıldı. Sunumunu TRT spikeri Cüneyt Ersan'ın yaptığı törende konuşan Albimo Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Gömeç, "Bizim için en önemli unsur müşteri memnuniyeti. Öncelikle bunu sağlamaya çalışıyoruz. Müşteri memnun olunca biz üreticiler de memnun oluyoruz. Alanya’da bir döşeme atölyesinde başlayan yolculuğumuz bugün günde 60 takım üretim yapan bir fabrikaya dönüştü. Henüz yolun daha ortasına bile gelmedik. İnşallah ülkemiz için büyümeye devam edeceğiz. Yurt içinde ve yurt dışında bilinen bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" dedi. 
'ÇOK DAHA İYİ YERLERE GELECEK'
İnegöl Belediye Başkanı Aktaş da, "Ben de bu sektörden geliyorum. Albimo gibi markalar Türkiye'yi ihracatta her geçen gün çok daha iyi noktalara taşıyor. Yurt içinde sağladığı istihdamla halkımıza katkı sağlıyor. Albimo İnşallah çok daha iyi yerlere gelecek" şeklinde konuştu. 
'ALBİMO ALANYA'NIN GURURU'
AGC Başkanı Dim ise, "Albimo Alanya'nın gururu olmuştur. Gömeç'i cesareti ve geldiği noktadan dolayı tebrik ediyorum. Her geçen yıl daha farklı bir ALBİMO lansmanı izliyoruz. İnegöl protokolü Alanya'ya kadar gelerek ilçelerini ne kadar sevdiklerini gösterdi" diye konuştu.
Son Güncelleme: 26.10.2014 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81